MNOGI NE ZNAJU DA SU OVE DVE DAME BJELINE SESTRE: Jedna je PEVAČICA, a druga je glumila u seriji sa BRATOM
Dragan Bjelogrlić, Foto: Nemanja Nikolić

rodbinske veze

MNOGI NE ZNAJU DA SU OVE DVE DAME BJELINE SESTRE: Jedna je PEVAČICA, a druga je glumila u seriji sa BRATOM

Glumac retko govori o privatnom životu, te zbog toga mnogi ne znaju da on ima dve sestre koje su javne ličnosti.

Objavljeno:

Dragan Bjelogrlić je publici poznat po mnogobrojnim ulogama u sada već kultnim ostvarenjima domaće kinematrografije, a dugi niz godina se bavi i režijom.

Ipak, svoj privatni život oduvek je držao podalje od očiju javnosti, te mnogima nije poznato to da on ima dve sestre koje su takođe javne ličnosti.

Jedna od njih je pevačica Zorana Pavić, koja je Bjelina sestra od tetke, a o svom poznatom bratu govorila je svojevremeno u jednoj emisiji, a otkrila je i zašto je nikada nije odabrao za neku ulogu.

- Ja sam prevashodno pop pevačica i ako nešto imamo u ovoj zemlji to su glumci. Iskrena da budem, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata trudila sam se da ih uradim donekle sama. Pričam o monodrami Kad žena voli, koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugom aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca – ispričala je Zorana pre nekoliko godina.

Druga poznata sestra popularnog glumca jeste njegova koleginica Marina Vodeničar.

Njih dvoje povezuje rodbina iz Barande, a oni u javnosti gotovo nikada ne govore o svom odnosu. Ono što je zanimljivo jeste to da je Marina u Bjelinoj seriji “Senke nad Balkanom” glumila njegovu sestru Smilju, a zajedno su radili i na seriji "Vratiće se rode".

Osim u ovim serijama, Marinu smo mogli da gledamo i u serijama: “Žene sa Dedinja”, “Sinđelići”, “Urgentni centar”, a veoma je aktivna i u pozorištu.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.