OVO JE ISTINA O SARI JO: Više NE MOŽE DA SE KRIJE, sada je skroz JASNO
Foto: Printscreen/instagram/sarajo

zanimljivo

OVO JE ISTINA O SARI JO: Više NE MOŽE DA SE KRIJE, sada je skroz JASNO

Sara sa svojim emotivnim partnerom iz Slovenije uživa u emotivnoj i harmoničnoj vezi i sigurna je da će se to tako nastaviti

Objavljeno:

Popularna pevačica Sara Jo, nastupila je na otvaranju jednog prestižnog hotelskog lanca, a na svečanoj večeri pevala je uz pratnju akustične gitare i dovela atmosveru do usijanja, pa je otkrila sve detalje vezane za ljubavni život.

Atraktivna brineta je priznala da je iza nje jako uspešna godina, pa je otkrila da je ponosna na svopj nastup koji je imala, pa se dodatkla novog hita.

- Krenuli smo sa jednim neverovatnim dočekom ispred skupštine. Zatim singl Divlja sa kojom sam još više izašla iz Zone komfora. Bilo je to malo pomerenije i bizarnije i, naravno, na kraju pesma za evroviziju.

Sara sa svojim emotivnim partnerom iz Slovenije uživa u emotivnoj i harmoničnoj vezi i sigurna je da će se to tako nastaviti.

Sara Jo
foto: Printscreen/youtube/rts

- Što se tiče ljubavnog plana on je nekako upotpunjem još prošle godine, tako se nastavilo i nadam se, u stvari sigurna sam da će se tako i nastaviti. - istakla je ona.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.