DA SE SMRZNEŠ! Da li je ova LAUŠEVA fotka s PIŠTOLJEM odredila njegovu TRAGIČNU sudbinu? (FOTO)
Foto: Milan Obradović

jeziva fotografija

DA SE SMRZNEŠ! Da li je ova LAUŠEVA fotka s PIŠTOLJEM odredila njegovu TRAGIČNU sudbinu? (FOTO)

Žarko Laušević je '80ih važio za jednog od najboljih jugoslovenskih glumaca, ali onda se jula 1993. njegov život okrenuo naglavačke
Objavljeno: 14:59h

Žarko Laušević i njegov brat Branimir učestvovali su tog kobnog jula 1993. godine u tuči, tokom koje je Žarko iz svog pištolja ubio Dragora Pejovića i Radovana Vučinića, a teško ranio Andriju Kažića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na suđenju je osuđen na 13 godina zbog dvostrukog ubistva, a kaznu je izdržavao u Spužu i Požarevcu.

Nakon poništavanja presude od strane Saveznog suda, kazna mu je 1998. godine preinačena na četiri godine zatvora zbog dvostrukog ubistva u prekoračenju nužne odbrane, a budući da je u tom trenutku već odslužio 4,5 godine, pušten je na slobodu.

foto: Dragana Udovičić

Ubrzo nakon toga je napustio zemlju i otišao u Ameriku. Trećeg jula 2009. je saopšteno da je Laušević uhapšen u Sjedinjenim Američkim Državama zbog boravka bez vize i da se razmatra njegova ekstradicija Srbiji po međunarodnoj poternici koja je raspisana 2002.

Zatvor, pretnje krvnom osvetom, sloboda, beg u Ameriku i preživljavanje na crno, bez legalnog statusa obeležili su njegov život, a sve je počelo od jedne fotografije...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.