"RTS VODE ŽENE KOJE SU ISFRUSTRIRANE!" Jovana Jeremić ISKRENA DO KOSKE za Espreso, ovo misli o KOSJERINI
Foto: Luka Pekić

EKSKLUZIVNO

"RTS VODE ŽENE KOJE SU ISFRUSTRIRANE!" Jovana Jeremić ISKRENA DO KOSKE za Espreso, ovo misli o KOSJERINI

Jovana hrabro korača napred i nada se novim poduhvatima, kao i da će za 10 godina da stekne svetsku slavu.

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Voditeljka Pinka i veoma popularna osoba, Jovana Jeremić, u novogodišnjem Espreso intervjuu sumirala je godinu za nama, ali i otkrila svoju novogodišnju odluku koja će sigurno izazvati haos u javnosti.

Pored toga što je neko ko već godinama naciju intrigira svojim ponašanjem, jutarnjom emisijom koja se po mnogo čemu razlikuje od standardnih, Jovana hrabro korača napred i nada se novim poduhvatima, kao i da će za 10 godina da stekne svetsku slavu.

"Ova godina mi je bila jako uspešna, poslovno i emotivno. Postala sam zaista mega zvezda. Kupila sam stan, rešila finansijske želje, ostao je još Roleks i automobil, a za to će se već otvoriti neki budući partner. Bila sam u dugoj emotivoj vezi koja je trajala 10 meseci, bilo mi je lepo, a potpuno sam spremna i za 2023. Za 10 godina ću steći i svetsku slavu, sigurna sam", počela je Jovana za Espreso pa dodala da jedva čeka da upozna čoveka svog života:

Jovana Jeremić
foto: Luka Pekić

"Verujem da ću u 2023. godini sresti čoveka koji će biti "čovek mog života" na duže vreme. O mom životu će se jendog dana snimiti film, i jedina želja je da upoznam nekoga ko je baš po mojim merama. O ovome ću sada prvi put govoriti, donela sam odluku da neću biti ni sa jednim muškarcem koji nije na mom nivou ili iznad mene. To je novogodišnja odluka. Stalno sam spuštala kriterijume i prihvatala muškarci koji realno nisu smeli biti deo mog života."

Zanimalo nas je da li se kaje zbog nekih svojih životnih poteza, kao i na šta je najviše ponosna.

"Ne kajem se ni za jednu odluku, a najveći uspeh je moj razvod, jer je to najbolji razvod koji je imala srpska scena. Na njega sam najviše ponosna. Na Leu sam ponosna, jer je savladala velike životne lekcije i pokazala da je borac i da je na svoju majku. Ona je kompletna devojka koja brine o meni", izjavila je voditeljka sa osmehom na licu i otkrila da je i pored tolike popularnosti ostala ista:

Jovana Jeremić
foto: Privatna arhiva

"Nikada se nisam plašila da ću da poletim. Krenula sam od minus beskonačnosti, a ne od nule i postigla i zaradila puno na Pinku. Moja najveća vrednost je moja vanzemaljska energija. Ovu energiju imaju smao 4 osobe u Srbiji, Željko Mitrović, Novak Đoković, predsednik Vučić i ja."

Jovana je otkrila i da se pomirila sa Milomirom Marićem, kao i da će raskrinkati voditeljke prostitutke ukoliko budu bezobrazne.

"Nema potrebe da raskrinkavam voditeljke prostitutke, one su se već same pronašle. Ja sam tu da budem njihova karma i da im kroz svoje intervjue i stavove u emisiji stalno pretim. Ali ako neka bude bezobrazna, saznaće se i ta imena. Marića nisam napdala, ja sam se od Marića branila. Obzirom da smo to izgladili, verujem da će biti sve kako treba. On je moj mentor i uvek ću ga poštovati", prokomentarisala je kratko.

Nedavno su neki mediji preneli vest da Jovana Jeremić kopira Draganu Kosjerinu, što je voditeljku Pinka izuzetno naljutilo i povredilo. Jovana se tada oglasila za naš portal i otkrila ko koga tu zapravo kopira. Sada je ponovo prokomentarisala šok situaciju o kojoj su svi nedeljama brujali.

Jovana Jeremić, Dragana Kosjerina
foto: © ATA Images, Printscreen

"Dragana Kosjerina je lepa devojka, ali to je obična voditeljka. Hteli su da dižu Draganu preko mene. Ona je zamenljiva kategorija, RTS će funkcionisati bez nje. Jovana Jeremić je ipak harizma, ličnost, firma, seks uživo, personaliti. To je ogromna razlika. Ne kopiram nikoga, pišem, uređujem, vodim, stvaram. Bilo mi je krivo kada su stavili da sam je kopirala. Ona nije ni zvezda, nije moj nivo. RTS taba i uništava ličnost, a Pink pravi zvezde. RTS vode žene koje su isfrustrirane. Oni ne žele da proizvedu zvezde", rekla je Jovana za naš portal pa otkrila koje žene vode glavnu reč u Srbiji:

"U Srbiji glavnu reč vode direktne žene. Koje imaju mu*a, ku*ke sa javne scene."

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, dokaz da ima veliko samopouzadnje su i nove fotografije koje je napravila za nas, ali i vas. Voditeljka je po prvi put pozirala potpuno naga i pokazala liniju na kojoj vredno radi, te za nju slobodno možemo reći da je prava "atomska džepna Venera".

Bonus video:

56:09

PULS SRBIJE 29.12.2022. 2. DEO

(Espreso / M.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.