NAŠA PEVAČICA PROSTITUKA ZA VEČE IMALA 17 VOJNIKA: Isplivali skandalozni detalji, ONI SU NJENE MUŠTERIJE
Foto: Privatna arhiva

saznalo se

NAŠA PEVAČICA PROSTITUKA ZA VEČE IMALA 17 VOJNIKA: Isplivali skandalozni detalji, ONI SU NJENE MUŠTERIJE

Elektra je otkrila koji je to momenat bio, da se transformiše od muškarca, oca dvoje dece u kompletnu ženu

Objavljeno: 14:50h

Elektra Elit je otkrila do sad nepoznate detalje iz svog života, kao i da će uskoro objaviti svoje pravo ime.

- Planiram uskoro da objavim, pravo je srpsko ime, nikada ne biste pogodile - smejala se pevačica, a potom otkrila skandaloznu istinu o maksimalnom broju muškaraca sa kojima je bila u jednom danu:

- U Švajcarskoj je vojska slavila nešto, 17 vojnika je došlo kod mene na red - rekla je Elektra za Srbija Danas pa zaključila da je ona "Mama igre".

Nove fotografije zapalile mreže
Nove fotografije zapalile mrežefoto: Privatna arhiva

Pored ovih šokantnih detaja, Elektra je otkrila koji je to momenat bio, da se transformiše od muškarca, oca dvoje dece u kompletnu ženu:

- Šetamo se (sin i ona) i prolaze dva dečka, drže se za ruke, i on kaže meni "Tata, vidi p**er" - zgranuta je bila Elektra.

- Kad je on (sin) to rekao meni, kažem mu "Šta si rekao? To si sada rekao i nikada više u životi. A šta sam ja?" - besna je bila pevačica.

Podsetimo, pevačica je progovorila za Espreso o svojoj porodici kao i da je ona "tata koji sve plaća", a otkrila je i gde će provesti Novu godinu.

- U ovoj godini je moja porodica najviše radila, poprilično radna godina. Deca vredna u školi, majka na poslu. Spremaju se za London, tamo će svi proslaviti Novu godinu, a ja neću moći jer sam zauzeta. Ćerka sa dečkom, bivša žena, sin i još neko društvo. Sve je to tata keširao, a znam da će sada biti loših komentara na to "tata", ali ja sam mojoj deci tata, mamu već imaju. Kod mene će biti poprilično radno.

Ne želi više da koriguje lice
Ne želi više da koriguje licefoto: Privatna arhiva

Njene grudi su zasigurno jedne od najvećih na sceni, ali ona nije zadovoljna budući da želi još veće. Kako nam je ekskluzivno otkrila krajem februara će ih ponovo povećati, a evo i koliko.

- Želim da dupliram veličinu grudi i to će biti krajem februara. Lice sam završila, telo sam završila. Puno klijenata želi veće grudi, a to je meni više para. Ja sad imam 1.500 kubika po dojci, a ja želim po 3.000 kubika, tj. ukupno 6.000 kubika. Telo sam sredila na maks, sve je kako želim. Imam čitav tim koji me sređuje i za to je potrebno par sati, sigurno 2, 3 sata, kad god npr. izlazim u grad - rekla je ekskluzivno za Espreso.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.