Kad čujete koliko godina ima PRELEPA OLIVERA JOVIĆEVIĆ, zaboravićete i ko joj je bio gost!
Foto: Printscreen/Youtube/RTS Upitnik - Zvanični kanal

Šok!

Kad čujete koliko godina ima PRELEPA OLIVERA JOVIĆEVIĆ, zaboravićete i ko joj je bio gost!

Sinoć je cela Srbija pratila emisiju "Upitnik" u kojoj je gostovao premijer Aleksandar Vučić, a njegov domaćin bila je lepa voditeljka Olivera Jovićević
Objavljeno: 22:11h

Svakog utorka na Radio-televiziji Srbije, autorka i voditeljka najgledanije političke tok-šou emisije “Upitnik” Olivera Jovićević izlazi na televizijski megdan sa najuticajnijim ljudima koji kreiraju politički i društveni život u Srbiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Verovali vi ili ne - pedesetjednogodišnja novinarka (da, dobro ste pročitali, Olivera ima pedeset jednu godinu) već čitavu jednu deceniju analizira aktuelne teme i u svoju emisiju dovodi pojedine goste o kojima drugi voditelji mogu samo da sanjaju.

foto: Printscreen/Youtube/RTS Upitnik - Zvanični kanal

- Nemam baš svest o tome da je prošlo deset godina otkako radim “Upitnik”. Uradila sam nekoliko dobrih emisija, a greške koje sam pravila terale su me da radim više. “Upitnik” je ogledalo vremena u kome smo kao država padali i podizali se, počev od raspada SFRJ i ratova u regionu do današnjeg vremena besparice i aktuelnih iskušenja, pred kojima je Srbija i dalje... - rekla je jednom prilikom voditeljka za magazin Hello.

Olivera je sinoć u svojoj emisiji ugostila, po ko zna koji put u svojoj karijeri, premijera Aleksandra Vučića, sa kojim je razgovarala o aktuelnoj temi predstojećih predsedničkih izbora, ali i brojnim reformama koje je do sada njegova vlada sprovela.

Naravno da je sve zanimalo šta premijer ima da kaže o tom pitanju, ali većini gledaoca je sigurno okupirao pažnju i Oliverin fantastični izgled.

foto: Printscreen/Youtube/RTS Upitnik - Zvanični kanal
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.