ISTINA O POREKLU NOVCA ŠERIFA KONJEVIĆA OTVARA OČI! Sve će uzeti OVA OSOBA, isplivali DETALJI BIOGRAFIJE
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVENO

ISTINA O POREKLU NOVCA ŠERIFA KONJEVIĆA OTVARA OČI! Sve će uzeti OVA OSOBA, isplivali DETALJI BIOGRAFIJE

On je nedavno istakao da mu da na početku karijere život nije bio nimalo lak

Objavljeno:

Pevač Šerif Konjević godinama unazad je jedan od najtraženijih pevača sa ovih prostora, pa samim tim dobija i ogromne bakšiše na svojim tezgama.

Konjević je jednom prilikom za medije rekao da je samo od jednog nastupa zaradio sumu novca kojom bi mogao da kupi nekretninu, te tako ne čudi što se za njega kaže da je "kralj bakšiša".

- Sve što imam ostavio sam njoj. Uvijek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila - rekao je Konjević.

Šerif Konjević
foto: Dragan Kadić

Šerif Konjević stekao je veliko bogatsvo tokom svoje dugogodišnje karijere, a sve to odlučio je da ostavi svojoj supruzi.

Podsetimo, on je nedavno istakao da mu da na početku karijere život nije bio nimalo lak, te da je nakon svake svirke čistio kafanu u kojoj je nastupao.

- Ja sam krenuo da pevam u jednom restoranu u Bosni, ali sam tu više došao da učim da pevam, da steknem rutinu i kad se završi to pevanje čekali su me metla i krpa i ja sam posle toga čistio tu kafanu i WC - ispričao je pevač.

- U tom momentu je u moje mesto došao Ljubo Kešelj i još neki pevači, i on me je snimio na neku traku i odneo u Sarajevo i pusti čoveku kojeg je moj otac zaposlio kao direktora muzičke škole, i on, kada je čuo za mene, poslao me je kod Damira Babića i isto veče sam počeo da pevam u jednom lokalu. To veče sam završio s pevanjem i otišao kod konobarica po metlu i krpu, došao je gazda tog lokala da mi kaže da od sutra imam duplu platu i to je bilo presudno u mom životu i karijeri. Posle dva dana sam otišao u Beograd i krenulo je na neki način - prisetio se Šerif Konjević u emisiji "Iz profila" na Grandonlinu.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.