EVROVIZIJA HITNO KONTAKTIRALA KONSTRAKTU: Obavestili je da je POBEDILA, publika je glasala OVAKO
Foto: Stefan Stojanović

svaka čast

EVROVIZIJA HITNO KONTAKTIRALA KONSTRAKTU: Obavestili je da je POBEDILA, publika je glasala OVAKO

Ovogodišnja "Evrovizija" održana je u maju u Torinu, a pobedu je odnela Ukrajina. Zbog situacije u toj zemlji sledeće godine takmičenje će biti održano od 9. do 13. maja u Liverpulu, u Velikoj Britaniji, koja je u Italiji zauzela drugo mesto

Objavljeno:

Ovogodišnja predstavnica Srbije na "Evroviziji" u Torinu, Ana Đurić Konstrakta, obavestili je da je pobedila u izboru za nagradu za najbolji tekst na ovogodišnjem izdanju takmičenja, za svoj hit "In corpore sano".

Nagrade se dodeljuju na osnovu glasova pratilaca zvaničnog naloga "Evrovizije", a osim predstavnice Srbije nominovani su bili predstavnici Italije i Portugalije i pobednici takmičenja iz Ukrajine.

Konstrakta je izazvala dosta pažnje uoči takmičenja na kojem je zauzela peto mesto, što je bio najbolji plasman Srbije još od 2012. godine, kada je Željko Joksimović bio trećeplasirani sa numerom "Nije ljubav stvar".

Ovogodišnja "Evrovizija" održana je u maju u Torinu, a pobedu je odnela Ukrajina. Zbog situacije u toj zemlji sledeće godine takmičenje će biti održano od 9. do 13. maja u Liverpulu, u Velikoj Britaniji, koja je u Italiji zauzela drugo mesto.

1 / 2 Foto: RTS printscreen

Inače, Konstrakta je nedavno otkrila da je odlučila da nije vreme za nove pesme. Kako ističe, nemoguće joj je da se posveti novoj muzici onako kako bi to želela. Kada će se vratiti snimanju pesmama u studiju - ne zna ni sama.

- Nedostaje mi dosada. To je jedini prostor gde možeš da razmišljaš, da eventualno dalje stvaraš. Sada nisam u toj poziciji - istakla je umetnica.

- Sada primam nagrade, otvaram i zatvaram izložbe i dajem mišljenja na razne teme - dodala je pevačica tada za "RTS" u svom stilu.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso / Blic / Vladimir Miljanić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.