SANJA VUČIĆ ZA ESPRESO NAKON RASPADA GRUPE! Bez zadrške progovorila o KOLEGINICAMA, ali i BAKŠIŠU
Sanja Vučić novogodišnji intervju, Foto: Profimedia, Amir Hamzagic/ATAImages

NOVOGODIŠNJI INTERVJU

SANJA VUČIĆ ZA ESPRESO NAKON RASPADA GRUPE! Bez zadrške progovorila o KOLEGINICAMA, ali i BAKŠIŠU

Bila je baš iskrena.

Objavljeno:

Jedna od najatraktivnijih pevačica Sanja Vučić privukla je veliku pažnju javnosti kao članica bivše mužičke grupe "Hurricane", a i nakon što se grupa "raspala" počevši solo karijeru.

Ona je u razgovoru za naš portal napravila malu rekapitulaciju prethodne godine, otkrila sve o predstojećim praznicima, ali i šta je sve morala da "žrvuje" zarad uspeha i karijere. Takođe nam je otkrila svoje buduće planove.

Sanja je na samom početku razgovora otkrila kakva joj je bila 2022. godina.

Sanja Vučić otkrila kako joj je prošla 2022. godina
Sanja Vučić otkrila kako joj je prošla 2022. godinafoto: Damir Dervišagić

- Zdravlje, zdravlje i zdravlje. Uvek to želim i sebi i drugima jer bez toga ništa ne možemo. Sve ostalo može lako da se reši i sigurna sam da smo svi u poslednje dve godine to najbolje shvatili - izjavila je pevačica.

Otkrila je i šta ju je u protekloj godini rastužilo.

- Gubitak drage osobe me uvek rastuži, a nažalost je bilo takvih vesti i u ovoj 2022. godini kao i informacije da neke drage kolege više nisu medju nama - rekla je Sanja za naš portal, pa dodala:

- Razveseli me uvek neka vest koja je vezana za moje prijatelje i porodicu - rekla je Sanja, a onda otkrila da li pamti neku situaciju koja ju je nasmejala od suza.

Sanja Vučić novogodišnji intervju
Sanja Vučić novogodišnji intervjufoto: Filip Plavčić

- Iskrena da budem, ja se često smejem tako "do suza" tako da mi je jako teško da izdvojim bilo sta. To je uglavnom sa mojim saradnicima sa kojima sam svakodnevno. Dok sam bila u grupi, to je bilo sa mojim curama.

A kako veliki uspeh traži velike žrtve, tako nam je i Sanja otkrila čega se gradeći karijeru, najviše i najteže odrekla?

- Pa možda slobodnog vremena i privatnosti. Kad si javna ličnost, privatnost je ograničena što je umelo po nekad da mi smeta. Isto tako, ovo je posao u kom si non stop u nekim akcijama tako da retko kad možeš da upravljaš svojim slobodnim vremenom onako kako zeliš - rekla je za Espreso.

Pevačica nam je otkrila i da li je u 2022. ostala bez neke drage osobe kao i da li ostaju određeni ožiljci posle godine koja je za nama ili je sa osmehom ispraća.

Hurricane
foto: Damir Dervišagić

- Nažalost jesam, to su jako teški trenuci o kojima ne volim da pričam. Ja se trudim da svakim danom razmišljam o svemu sto pozitivnije i da tako privlačim nazad istu. Tako da glavu gore i idemo dalje.

A kako se grupa "Hurricane" posle nekoliko godina "raspala" upitali smo Sanju koja po njoj pravi najbolje hitnove, s obirzom da su sve tri počele solo karijeru.

- Sve tri imamo hitove. Zaista ne mogu da izdvojim bilo koju od nas jer svaka ima pesme u drugačijem fazonu i baš zbog toga mislim da nasi fanovi vole i slušaju podjednako sve tri.

A kako mnogi govore da će Sanja postati kraljica bakšiša, upitali smo pevačicu kako gleda da te priče i šta misli o tome.

Sanja Vučić o bakšišu
Sanja Vučić o bakšišufoto: Aleksandar Stojanović

- Pa gledam na to kao deo posla. To je stvar koja svakog pevača prati. Što se tiče priča da sam "kraljica bakšiša", to je dobar znak jer to onda znači da ljudi uživaju u mojim nastupima.

Za sam kraj Sanja nam je otkrila planove za 2023. godinu.

- Što se tiče planova, počelo je novogodišnje ludilo koje će kod mene biti ispraćeno sa puno nastupa ,a spremam i novu pesmu - rekla je Sanja, a onda poslala i poruku svim čitaocima Espreso portala.

- Svim čitaocima Espreso portala zelim srećnu Novu godinu, da budu ispunjeni zdravljem, ljubavlju i osmehom na licu u 2023. godini.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Ivana Radivojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.