OTAC EVE RAS JE BIO GEJ: Glumica otkrila SKANDALOZNU ISTINU NAKON TOLIKO DECENIJA, majka pokušala UBISTVO
Foto: Zorana Jevtić

kakav šok

OTAC EVE RAS JE BIO GEJ: Glumica otkrila SKANDALOZNU ISTINU NAKON TOLIKO DECENIJA, majka pokušala UBISTVO

Glumica je rekla da se u to vreme skrivala orjentacija prema istom polu

Objavljeno:

Glumica Eva Ras otkrila je kako je saznala šokantnu istinu o svom ocu kada je imala 22 godine. Otac joj je tada priznao da je gej.

- Moj otac se pokazao kao divan čovek. Majka je kada smo to saznali govorila da će se ubiti ako budem imala kontakt sa njim, čak je to i pokušala. On je rekao da to ne smemo da dozvolimo i da ne možemo više da se viđamo - otkrila je glumica u emisiji Puls Srbije.

- Napravio me je kad je imao 18 godina. On tada nije ni znao da je homoseksualac. Nikada sebi nije oprostio što je razočarao moju majku.

Glumica je rekla da se u to vreme skrivala orjentacija prema istom polu.

1 / 2 Foto: © ATA Images

- U to vreme se sve to krilo. Ja sam imala 22 godine kada sam to saznala i da su ti njegovi partneri poseban soj ljudi. Da ne možemo da ih osuđujemo i nabijamo na kolac kao u srednjem veku. Ja od tada imam razumevanja za homoseksualce, jer oni nisu to zato što žele da budu, već se sa tim rađaju.

- Oni su ljudi vrlo obrazovani i čak vrlo lepi. Moj otac je ličio na mladog Breda Pita. Ja sam se strašno ponosila što ja nisam imala ni 22 godine, a on 40. Svi tada imaju očeve koji su oronuli, a moj otac onako nabildovan i lep - kaže Eva.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.