PRE NEKOLIKO DANA JE HTELA DA SE UBIJE! Naša pevačica sada uhvaćena PIJANA za volanom!
Foto: instagramzourana_guevara

Malo je cvrcnula

PRE NEKOLIKO DANA JE HTELA DA SE UBIJE! Naša pevačica sada uhvaćena PIJANA za volanom!

Preseo joj je Dan zaljubljenih
Objavljeno: 09:03h

Saobraćajci su pevačicu Zoranu Pavić zaustavili prošle noći kod Beogradskog sajma, jer je svoj mali „ševrolet” vozila pijana!

Popularna pop pevačica imala je oko jedan promil alkohola u krvi. Nije morala da ide na trežnjenje, ali je protiv nje napisana prekršajna prijava i preti joj kazna od 6.000 do 20.000 dinara!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen / Instagram / zourana_guevara

- Saobraćajni policajci su u noći između 13. i 14. februara kod Beogradskog sajma proveravali da li su se vozači „družili sa čašicom”! Pevačicu su zaustavili posle ponoći, tokom rutinske kontrole u Bulevaru vojvode Mišića. Alko-test je pokazao da je imala oko jedan promil alkohola u krvi, dok je vozila svoj mali „ševrolet”. Pošto nije imala više od 1,2 promila alkohola u krvi, nije morala u policiju na trežnjenje! Protiv nje je podneta prekršajna prijava, zbog koje joj preti novčana kazna od 6.000 do 20.000 dinara i oduzimanje vozačke dozvole u trajanju od tri meseca do godinu dana, kao i šest kaznenih poena - navodi naš izvor i dodaje da je zakon mnogo rigorozniji kada se radi o alkoholu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.