ESTRADA STIŽE NA LAĆINU SAHRANU: Nataša Bekvalac u CRNINI, u rukama nosi ruže... SLOMLJENA
Nataša Bekvalac stigla na Laćinu sahranu, Foto: Stefan Stojanović

tuga

ESTRADA STIŽE NA LAĆINU SAHRANU: Nataša Bekvalac u CRNINI, u rukama nosi ruže... SLOMLJENA

Ispraća bliskog saradnika.

Objavljeno: 12:44h

Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, biće danas sahranjen u porodičnoj grobnici na Novom groblju pored majke Marine i brata Miloša.

Nataša Bekvalac pojavila se na sahrani dugogodišnjeg prijatelja i saradnika Milana Laće Radulovića u pratnji svog najboljeg prijatelja, a tugu i suze pokušala je da sakrije tamnim naočarima.

1 / 7 Foto: Stefan Stojanović

Skrhana bolom zagrlila je jedinog preostalog člana porodice, Aleksandra Futu Radulovića i zastala pored kapele gde se pored porodice i prijatelja nalaze njene mnogobrojne kolege među kojima Mira Škorić, Dara Bubamara, Saša Matić i mnogi drugi, pevač Danijel Pavlović, polubrat Marije Šerifović, kao i harmonikaš Endži Mavrić, Željko Samardžić, Žika i Jelena iz Zane, Zorana Pavić, Ljilja Jorgovnović, kuma Marijana Petrović, Katarina Rebrača, Marko Nastić, Nataša Bekvalac, Ljubica Njegomir, Dejan Pantelić, Saša Matić, Goran Gluhaković iz Ok benda, pevačica Ana Kokić... Polako i u tišini u kapelu pristižu rodbina i prijatelji. Nema mnogo reči, samo muk i tišina.

Bonus video:

00:37

Futa prima saučešće na Novom groblju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.