OTKRIVENA PRAVA ISTINA O ODNOSU KARLEUŠE I LAĆE: Više nema tajni, BALKAN ĆE BRUJATI
Foto: ata images/antonio ahel, Stefan Stojanović

udarno

OTKRIVENA PRAVA ISTINA O ODNOSU KARLEUŠE I LAĆE: Više nema tajni, BALKAN ĆE BRUJATI

Ipak, kad je Laća shvatio da je preterao, izvinio joj se, i to iz Izraela, što je ona prihvatila

Objavljeno:

Pop pevačica Jelena Karleuša pokazala je svojim gestom da je veliki čovek, kao i da je oprostila sve uvrede koje je na njen račun pre mesec dana izrekao pokojni Milan Laća Radulović.

Pevačica je odmah nakon što je čula strašne vesti o iznenadnoj smrti mladog tekstopisca, pozvala njegovog oca Aleksandra Radulovića Futu i ponudila mu svaku vrstu pomoći u ovim najtežim trenucima u njegovom životu.

- Jelena Karleuša je sve oprostila Laći odmah nakon teških reči koje joj je on uputio na Tviteru. Sve što je tada bila napisala, napisala je kako bi se odbranila od njegovih uvreda. Nije joj bilo jasno ni zašto ju je bez povoda izvređao u porukama i objavio tekst njene neobjavljene pesme, koju će ipak izdati i posvetiti njemu.

Milan Laća Radulović, Jelena Karleuša
foto: © ATA Images, Stefan Stojanović

Ipak, kad je Laća shvatio da je preterao, izvinio joj se, i to iz Izraela, što je ona prihvatila. Trebalo je i da se vide po njegovom povratku u Beograd, ali se to, nažalost, nikada neće desiti jer ga je smrt u tome pretekla. Kada je čula za tragediju, diva se iskreno potresla i šokirala, a nakon što mu je uputila dirljivu poruku na Instagramu, odmah je kontaktirala i sa Futom - završava dobro obavešten izvor.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.