MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA? Saša Popović odmah REAGOVAO, pa otkrio DETALJE UGOVORA IZ 2015.GODINE
Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

kakav šok

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA? Saša Popović odmah REAGOVAO, pa otkrio DETALJE UGOVORA IZ 2015.GODINE

A ona je Marija otkrila da joj je ovo poslednja godina u žiriju

Objavljeno: 09:45h

Saša Popović konstatovao je da će „Zadruga“ sinoć ranije da počne usled velikog ispadanja kandidata, a onda mu je Marija skrenula pažnju.

Ja više ne učestvujem u tasteru. Ti si odsutan, ti si postao sve senilniji, ti ne pratiš šta ti radi žiri, nisi u toku- istakla je Šerifovićeva, na šta je Popović odgovorio jednom anegdotom.

Došla Mara u žiri 2015. godine i kaže ona meni: „Tu sam samo ovu godinu ne mogu ja 2016.“, ja kažem okej, ali razmisli: Sledeće godine kaže ona: „Dve godine sam tu, ne mogu više“ i tako redom sve do danas– zasmejao je sve aludirajući na to da su njene pretnje pusta obećanja.

Marija Šerifović
foto: RTV Pink printscreen

A ona je Marija otkrila da joj je ovo poslednja godina u žiriju.

Ja moram da priznam da su tada „Zvezde Granda“ dobile novu publiku i zaista lepo sarađujemo, i divne stvari su se desile za ove godine, ali ja ću se zasita potruditi da mi ovo bude poslednja godina u „Zvezdama Granda“– rekla je pevačica Saši koji tvrdi da tu rečenisu sluša već osmu godinu zaredom, a zatim se prebacio na Bosanaca za koga ima osećaj da je tu „od prošlog veka“.

– Ja sam došao kad niko više nije hteo i Popović je rekao da probamo i sada sam kao naša vlada, već 12 godina– objasnio je Stojković.

Dragan Stojković Bosanac
foto: Dragana Udovičić

Kako je ovo najgledanije muzičko takmičenje u regionu, brojne ličnosti sa javne scene sve bi dale da postanu član ove ekipe, što je potvrdio i direktor koga mnogi pevači i pevačice pritiskaju da ih „ubaci“ u program, međutim on tvrdi da ne može da zameni najbolji žiri.

– Kada mi odemo želim o nama ode u svakoj emisiji da se zna da smo mi bilo najbolji žiri i ako dođe neko drugi mi smo najbolji- zaključila je Šerifovićeva.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.