TAMARA ĐURIĆ OTIŠLA POD NOŽ: Evo šta sad menja
Foto: Emilija Jovanović

šok

TAMARA ĐURIĆ OTIŠLA POD NOŽ: Evo šta sad menja

Da bi svoje telo održala u top-formi, ona ne izlazi iz teretane, čemu svedoče i fotografije koje svakodnevno postavlja na društvenim mrežama kako vežba

Objavljeno:

Tamara Đurić ponovo je otišla pod nož, kako pišu domaći mediji. Ovoga puta starleta je promenila silikone u grudima.

Pored toga, ona je odnedavno navodno počela da koristi hormon rasta, koji uzima ni manje ni više nego svetski poznata pevačica Madona.

Starleta očigledno prati trendove i po svemu sudeći se dobro informiše kako bi produžila svoju lepotu i vitkost, pa ne žali da mesečno za ovaj moćan anabolik daje i do 1.000 evra.

Da bi svoje telo održala u top-formi, ona ne izlazi iz teretane, čemu svedoče i fotografije koje svakodnevno postavlja na društvenim mrežama kako vežba.

- Tamari je fizički izgled najvažniji. Pored naslednice, kojoj je maksimalno posvećena, ona poslednji dinar daje na svoje telo. Bukvalno sve što ima i što zaradi ulaže u lepotu i fizičku aktivnost. Činjenica je da je zavisna od operacija i zato redovno ide na korekcije. Neguje se, to joj je prioritet, ali često menja silikone.

1 / 3 Foto: Emilija Jovanović

Nedavno je stare silikone zamenila novim, a sada je stavila čak 400 kubika više. Intervencija je protekla u najboljem redu iako je svojevremeno prošla kroz pakao zbog implantata. Što se tog hormona rasta tiče, ona je počela sama sebi da ga daje kao insulin i prezadovoljna je, jer on između ostalog utiče na gipkost mišića, kožu i lepotu. Jako je skup lek, ali ona ne žali - kaže njena prijateljica.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.