SANDRA REŠIĆ PROGOVORILA ZA ESPRESO O SVOM PSIHIČKOM STANJU: Dotakla se i odnosa sa DEJANOM DRAGOJEVIĆEM
Sandra Rešić, Foto: Profimedia, M.M./ATAImage

NOVOGODIŠNJI INTERVJU

SANDRA REŠIĆ PROGOVORILA ZA ESPRESO O SVOM PSIHIČKOM STANJU: Dotakla se i odnosa sa DEJANOM DRAGOJEVIĆEM

Pevačica je iskreno govorila o mnogim temama.

Objavljeno: 15:51h

Pevačicu Sandru Rešić publika je upoznala u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a ona se od tog perioda mnogo promenila.

Nakon toga publika je bila u prilici da je vidi u rijalitiju "Zadruga".

Podsetimo, Sandra je ćerka jedne od najvećih folk zvezda devedesetih godina Nina Rešića.

Sandra Rešić
foto: Nenad Kostić

Sandra je ovoga puta za Espreso otrkrila mnoge stvari iz svog života, kao i svoje planove.

Rešićeva je za čitaoce našeg portala ispričala kakva joj je bila 2022. godina i u kakvom sećanju će joj ostati:

"Iskreno malo psihički teško. Dosta sam prošla od prijateljstva, ljubavi, drugarstva, izdaja, hita, nastupa, pesama, da iskreno više i ne znam kako da sumiram godinu, osim da kažem da je bila nekako haotična. Ja nisam neki preterani optimista, ali se trudim da na kraju svega, ipak, ova godina bude veliki nauk za sve naredne godine koje dolaze."

Ona je potom otkrila da li radi za praznike i gde će njena publika moći da je sluša.

"Da, naravno. Za Novu godinu sam u Linzu u klibu Elite. Za srpsku Novu godinu i moj rođendan sam u Dubaiju, tako da biće veselo i ludo", rekla je Sandra.

Na pitanje da li joj neko nedostaje u vreme praznika kada svi imaju želju da budu među svojim najbližima pevačica je iskreno odgovorila:

"Nedostaje naravno, od oca preko ujaka, pa sve do deke. Puno ljudi mi je otišlo nažalost. I nekako smo, eto, tu mama i ja. Za sada mi je najbitnije da posle dve godine praznične dane što više provedem kod kuće, iako radim, tako da radujem se."

Sandra je otkrila i to kada će publika moći da čuje njenu novu pesmu.

"Pesma ’Lažni kralju’ izlazi vrlo uskoro. Nekako smo malo ukočili da bi sve bilo kako treba, ali se nadam da će i to vrlo brzo, pa se jako radujem, jer je Bane Opačić opet nadmašio samog sebe i napravio predobru pesmu", kazala je ona.

Na pitanje kako gleda na situaciju u "Zadruzi" i na odnos Aleksandre i Cara, kao i to da li misli da je Aleksandra ispravno postupila prema Dejanu dala je zanimljiv odgovor.

"Iskreno ne gledam. Naročito ovih dana i ubuduće ću se truditi da svoje komentare sadašnjih učesnika svedem na minimum. Jer čak i kad se našalim napravi mi se skandal koji nema veze s mozgom, a ja sam umorna od pravdanja. Više nikad. Da li mislim i šta o svemu tome, samo ću reći jednu reč, karma. Pa ko je kako shvati", izjavila je za Espreso.

Svima je poznato da je učesnik rijaliti takmičenja "Zadruga", Dejan Dragojević, prekinuo prijateljstvo sa Sandrom, te smo je upitali da li misli da se njen nekadašnji prijatelj možda pokajao zbog tog svog postupka.

"Ne znam iskreno i ne razmišljam, poznavajući ga, čisto sumnjam", kratko je odgovorila pevačica.

Kako je svima koji prate popularan rijaliti poznato da je Filip Car jednom prilikom ubeđivao Maju Marinković da je voli i da želi da bude sa njom, Sandru smo upitali da li misli da će uspeti da vrati Maju ili da je možda sve sa Aleksandrom bio neki inat Dejanu:

"Inat nije bio, Filip je prosto takav. A šta one rade, to već ne bih komentarisala."

Miki Đuričić je rekao da upravo Rešićeva nova Dejanova devojka, a evo kako ona to komentariše.

"Miki je verovatno više hteo da ubaci crv sumnje ili rovca Aleksandri, pitanjima koja mi je postavljao, jer se zna da nije njen ljubitelj. A i možda je hteo da proveri da li sam oprostila nešto....pošto mi je mesecima zvocao da to nikad ne uradim ako dođe do toga", rekla je za naš portal.

Sandra nije želela da da konkretan odgovor na pitanje da li misli da Dejan potajno želi da bude sa ženama koje su na neki čadan način superiornije:

"Ne znam zaista. Dečka ne komentarišem i trudim se da tako ostane."

Bonus video:

00:11

Espreso čestitke: Maja Marijana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.