"ZDRAVLJE ME JE IZDALO!" Naš pevač muku muči sa OVIM, oglasio se i objasnio sve o LEČENJU
Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

au, čoveče!

"ZDRAVLJE ME JE IZDALO!" Naš pevač muku muči sa OVIM, oglasio se i objasnio sve o LEČENJU

Otkrio sa kakvim se problemima trenutno suočavaju on i njegova karijera.

Objavljeno:

Nekadašnji finalista „Zvezda Granda“, Selim Selimović ostao je upamćen kao jedan od najautentičnijih učesnika te sezone, koji se nakon takmičenja posvetio isključivo nastupima zbog čega je delovalo da se povukao iz javnosti.

Ipak, veliki broj nastupa i malo vremena za odmor, koštali su Selimovića zdravlja, koji je sada otkrio sa kakvim se problemima trenutno suočavaju on i njegova karijera.

Selim Selimović
foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

- Povukao sam se zato što imam problem sa glasnim žicama, ne mogu dobro da pevam. Trenutno sam baš na pauzi, moram 6 meseci da odmaram kako bih to oporavio. Mnogo sam radio, nisam vodio računa i nisam očekivao da može tako brzo da dođe do premora, ali desilo se. Već neko vreme se lečim, pijem lekove, antibiotike i čajeve i nadam se da će to ubrzo da se reši.

Selim Selimović
foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

- Posao je bio top, ali moje zdravlje me je izdalo i malo sam se razočarao. Nisam očekivao da će tako nešto da mi se desi, ali nadamo se najboljem i da ćemo uskoro ponovo pevati zajedno. Odbio sam puno tezgi zbog toga, ali kada sve to prođe vraćam se tamo gde mi je i mesto - rekao je Selim Selimović za "Grandonline".

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.