JELENA KOSTOV ZA ESPRESO! Pevačica progovorila o karijeri i porodici, a OVO ju je NAJVIŠE USREĆILO
Jelena Kostov, Foto: Profimedia, Tamara Trajković

ESPRESO NOVOGODIŠNJI INTERVJU!

JELENA KOSTOV ZA ESPRESO! Pevačica progovorila o karijeri i porodici, a OVO ju je NAJVIŠE USREĆILO

Nova godina kuca nam pred vratima

Objavljeno:

Pevačica Jelena Kostov nedavno je po drugi pot postala mama, ona je odlučila da se zbog porodice na neko vreme povuče sa javne scene.

Jelena je u razgovoru za naš portal napravila malu rekapitulaciju prethodne godine, otkrila sve o predstojećim praznicima, ali i šta je sve morala da "žrtvuje" zarad uspeha i karijere. Takođe nam je otkrila svoje buduće planove, ali i čemu će se to nakon male pauze vratiti.

Na samom početku razgovora Jelena nam je otkrila kako je iz njenog ugla izgledala 2022. godina.

Jelena Kostov
foto: Printscreen Instagram/kostovjelena

- 2022 jedna od najlepših godina u mom životu. Dobila sam moju devojčicu Milu koju sam toliko želela. Sada kada ispraćamo ovu godinu poželeću samo jedno "Da nam dragi Bog svima da zdravlje". - rekla je pevačica, a onda otkrila šta ju je razveselilo, a šta raszužilo u pretekloj godini.

A kako veliki uspeh traži velike žrtve, Jelena nam je otkrila čega najviše i najteže odrekla gradeći karijeru.

- Svako ima neke svoje srećne i neke svoje tužne faze u životu, prosto to je normalno u životu svakog ćoveka. Previše je sreće i blagoslova meni donela ova godina da jednostavno nema mesta tužnim stvarima - rekla je Jelena i dodala da ju je sin u godini koja je iza nas svakog dana namejavao do suza.

Jelena Kostov
foto: Emilija Jovanović

- Ne mogu da kažem da sam se nečega odrekla, nisam morala ničega da se odričem, mogu samo da kažem šta mi je najteže palo. Po završetku takmičenja Zvezda Grada morala sam da se preselim za Beograd, daleko od moje porodice, prijatelja jednostavno najbitnijih i najdražih ljudi u mom životu, to mi je najteže palo i dugo je vremena trebalo da se naviknen na tempo i način života kojim se ovde živi,j er dolazim iz malog mesta gde je sve totalno drugačije - rekla nam je Jelena, a onda nam otkrila da li je stroga kao majka:

- Kao i svaka majka slaba na svoju decu, popustljiva i onda kada ne bi trebalo ali jednostavno ja sam takva. Nisam stroga, smatram da se sve može rešiti razgovorom. Od malena sa decom treba pričati i pričati da u vama vide sve ono što treba oslonac, podršku i steknu poverenje.

A kako se Jelena povukla sa javne scene kako bi što više vremena provodila sa decom i mužem, ona nam je otkrila da li nekad patila zbog žrtvovanja karijere zbog majčinstva i porodice.

1 / 8 Foto: Foto: Emilija Jovanovic

- Nisam nikada ništa žrtvovala, ne bih to tako nazvala, jednostavno zna se šta je prioritet svakog čoveka odnosno šta treba da bude, a to je porodica. Sigurna sam da se može jako lepo izbalansirati između našeg posla i porodice samo je potrebno uzajamno, poverenje, podrška, ljubav i dobra organizacija. Meni je porodica zauvek na prvom mestu, to je moja oaza mira i sreće. Radila sam puno i radiću jer ja volim svoj posao i smatram da je najlepši na svetu, ali onaj osećaj kada gledam Milu kako se menja iz dana u dan kako raste nema cen izjavila je za Espreso.

Jelena nam je otkrila i da li je možda osetila ljubomoru kod koleginica baš zbog toga što ima divnu porodicu.

Jelena Kostov
foto: Instagram printscreen

- Zaista ne, imam divan odnos sa svim svojim koleginicama. Za sam kraj pevačica nam je otkrila svoje buduće planove, ali i imala posebnu poruku za čitaoce Espreso portala.

- Imam divne planove,spremljene 2 pesme ali sve to onda kada budem osetila da je pravo vreme za povratak na scenu. A do tada planiram da uživam u svakom momentu sa svoja dva anđela. Svim vašim čitaocima želim da imaju svoj mir i zdravlje od Boga, jer bogati ste onda kada to imate.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.