OVA ŽENA JE RODILA POZNATOG FOLKERA: Znamo ga po BURNOM ljubavnom životu, više puta za dlaku izbegao SMRT
Foto: ANA PAUNKOVIĆ

nju niste znali

OVA ŽENA JE RODILA POZNATOG FOLKERA: Znamo ga po BURNOM ljubavnom životu, više puta za dlaku izbegao SMRT

Folker kako se uveliko priča u poslednje vreme retko obilazi majku Branku, iako ne živi daleko od njega.

Objavljeno: 09:42h

Darko Lazić je jedan od popularnijih pevača na našim prostorima.

Slavu je stekao u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", u kojem je i odneo pobedu 2009. godine i danas se smatra jednim od najtraženijih pevača koji je potekao iz ovog muzičkog takmičenja.

Darko je rođen 13. oktobra 1991. godine.

Pored dobrog glasa i hitova, poznat je i po veoma burnom životu, te je tako do sada imao nekoliko saobraćajnih nezgoda, iza sebe ima jedan propali brak sa koleginicom Anom Sević i nekoliko neuspelih veza poznatih javnosti.

Otac je dvoje dece.

U poslednje vreme po medijima se provlači podatak da pevač nije u najboljim odnosima sa svojom majkom, a razlog tome je njeno negodovanje kada je u pitanju njegov trenutni izbor partnerke.

Lazić je sada u ljubavi sa Katarinom Stojanović.

Darko Lazić, ipak, ne oseća potrebu da ikome polaže račune.

- Kad čovek oseti pravu ljubav, nikome se ne pravda. Kaća je starija od mene, nema niko od nas više vremena za greške - kazao je bio Lazić.

- Prvi put se osećam da sam stvarno zaljubljen. Ranije sam samo mislio da je tako, ali sam zapravo bio nezreo i nisam to shvatao na pravi način. Boli me uvo kako će bivše da protumače ovo što sam rekao. O njima sve najlepše - navodio je folker.

Branka, inače, ne zna šta više da radi sa sinom.

- Darko će majku živu da sahrani, što se kaže. Ona ne zna ni šta se dešava sa njim. Kad joj je drugi sin, Darkov brat, rekao da je saznao za ženidbu, žena je od muke zaplakala. Pa, ona samo njih dvojicu ima. I Darko ima samo nju, otkako mu je umro otac Milan i umesto da gleda majku, da brine o njoj jer zna koliko je slomljena bila prvo njegovom nesrećom, a onda smrću muža, on je sad tako za srce ujede. I da majka ne može da se čuje sa svojim sinom da joj on kaže jel to istina ili nije! Pa to je strašno - pričala je prošle nedelje komšinica bliska Lazićima za "Svet" i dodala:

- Toliko da bude nemilosrdan, majka nije zaslužila. Ja ne znam šta se dešava sa tim detetom. Ili je poludeo ili ga je neko omađijao. Ako je neko Darku ceo život bio podrška, to je majka, vetar u leđa za sve. Pa, on se nikom od ukućana nije javljao na telefon. Počeli su da sumnjaju da ga je Katarina okrenula protiv njih, ali tako nešto ne bi dozvolio. Sad majka opet čita kako Darko priča da živi na Kaćin račun jer nema pare, ali će da kupi luksuzan stan u Novom Sadu jer ona želi tamo da živi. Valjda će njoj da kupi, jer ga sad izdržava, pa je zahvalan, a sve druge su ga čerupale. A onda sam kaže da stalno radi. Pa gde su mu pare ako stalno radi! Taj dečko nije svestan šta mu rođena majka preživljava

1 / 5 Foto: PRINTSCREEN/AMIDŽI ŠOU

Podsetimo, Laziću je pre dve godine preminuo otac Milan Lazić.

Naime, on se podvrgao operaciji smanjivanja želuca, potom je upao u komu, neko vreme se borio za život, a nakon nekog vremena je preminuo.

Vest da mu je otac umrlo Darka je dočekala u Švajcarskoj.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.