LUKA MODRIĆ JE OŽENIO VELIKU MOĆNICU: Nije obična ŽENA FUDBALERA već ŽENA iz SENKE koja sve UPRAVLJA
Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

bomba

LUKA MODRIĆ JE OŽENIO VELIKU MOĆNICU: Nije obična ŽENA FUDBALERA već ŽENA iz SENKE koja sve UPRAVLJA

Vanja je tri godine starija od muža, a upoznali su se 2007.

Objavljeno:

Nakon što je fudbalska reprezentacija Hrvatske osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Kataru, svetski mediji ne pišu samo o njihovom kapitenu Luki Modriću, već ih je zainteresovala i njegova supruga Vanja Modrić.

Britanski The Sun objavio je članak o njoj i njihovom životu u kojem je spomenuo kako ona nije obična supruga jednog fudbalera, već mnogo više od toga.

Luka Modrić, Vanja Modrić
foto: EPA-EFE/JuanJo Martin

- Luka Modrić ključna je figura za Hrvatsku na Svetskom prvenstvu i za njegov klub Real Madrid. A na svakom koraku inspirisala ga je supruga i agentica Vanja devojačko Bosnić, koja bodri svog supruga - pišu Britanci.

Oni su objavili da je Vanja tri godine starija od muža, a da su se upoznali 2007. godine dok je ona radila u sportskoj agenciji bivšeg izvršnog direktora zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića.

- Modrićeva supruga je kasnije preuzela ulogu njegove agentice i obezbedila mu prelaz u Real Madrid 2012. godine - naveli su u članku i istakli da živi povučeno, da izbegava medije, kao i da nema javni profil na Instagramu.

1 / 3 Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Oni su se dotakli i njihovog venčanja.

- Venčali su se u maju 2010. u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu, a kum im je bio Lukin saigrač Vedran Ćorluka. Prvo dete para, sin Ivano, rođen je samo tri nedelje nakon venčanja. Imaju i dve ćerke, Emu i Sofiju - piše The Sun.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.