RAŠIRILA NOGE I RASKOPČALA JAKNU: Vrući snimak Milice Dabović KRUŽI MREŽAMA: Čizme do pola GOLIH butina
Milica Dabović, Foto: Instagram printscreen/stefanovamama13

vrelo

RAŠIRILA NOGE I RASKOPČALA JAKNU: Vrući snimak Milice Dabović KRUŽI MREŽAMA: Čizme do pola GOLIH butina

Bivša košarkašica novim provokativnim snimkom obradovala je fanove na mrežama, a retko ko je ostao imun na "vruće" kadrove.

Objavljeno: 09:02h

Milica Dabović napravila je haos kada je otvorila nalog na platformi za odrasle kako bi zarađivala i kako je istakla tamo ne prelazi granice.

Trenutno na OnlyFans ima više od 9.000 pretplatnika, što znači da mesečno zaradi više od 136.000 dolara s obzirom da je mesečna pretplata 15 dolara.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram

Nedavno je donela odluku da se zbog brojnih prozivki povuče iz medija, a zatim su usledile žestoke prozivke od strane njene nekadašnje saborke iz rijalitija.

Iako je često na meti osuda zbog golišavih kadrova, čini se da se Milica ne uzbuđuje tako je sada počastila fanove na Instagramu izazovnim snimkom kom je retko ko mogao da odoli.

Ovaj put nije bila u tangama, ali zato je ispod jakne imala samo brus, dok su njeni savršeni trbušnjaci došli do izražaja.

Celu kombinaciju upotpunila je kratkim teksas šortsem, i dugim čizmama koje je navukla do pola golih butina, a kada je sela, raširila noge i razgrnula jaknu mnogi su "popadali".

Bonus video:

00:12

Evo kako Milica Dabović poželi dobro jutro

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.