BIVŠA CIMERKA MILICE DABOVIĆ IZNELA SKANDALOZNE TVRDNJE: "Bavi se JAKO JEFTINOM PROSTITUCIJOM!"
Milica Dabović, Foto: Instagram

sukob

BIVŠA CIMERKA MILICE DABOVIĆ IZNELA SKANDALOZNE TVRDNJE: "Bavi se JAKO JEFTINOM PROSTITUCIJOM!"

Jovana Tomić je istakla da joj je prodaja nagih fotografija potpuna katastrofa.

Objavljeno:

Bivša košarkašica Milica Dabović uveliko zarađuje od prodaje fotografija na Onlyfansu, a sada je to prokomentarisala i Jovana Tomić, njena nekadašnja koleginica i cimerka iz plemena u rijalitiju "Survivor".

Naime, Jovana je gostovala u podkastu, a isečak je završio na TikToku, gde je istakla da joj je prodaja fotografija kojim se bavi i Dabovićeva zapravo jeftina prostitucija.

- Koleginica iz plemena se bavi tim. Iskreno, jako jeftina prostitucija i meni je to jako blamantno. Ne mogu prostituciju nikako da svarim. Okej, ako se bavite time, bavite se u Amsterdamu gde je to posao. A ovo kao, pošalješ neku sliku za tri dolara... Jeftino i fuj, meni je to katastrofa - rekla je Jovana u Podkastu kod Sekule.

Jovana Tomić
foto: Printscreen

Inače, Milicu trenutno prati više od 9.000 ljudi što znači da ovim slobodnim sadržajem mesečno zaradi više od 136.000 evra. I ima pravo na slobodu i na izbor i to ne može niko da ospori. Ono što može da zasmeta jesu iste te fotke na platformama gde im nije mesto.

1 / 6 Foto: Printscreen: Twitter/milicadabovic13

Jasno je da obnaženim fotkama privlači ljude da se pretplate na njen (vredan 15 dolara mesečno) profil, a kako je i sama istakla, zarađuje odlično.

Bonus video:

00:11

Espreso čestitke: Maja Marijana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.