"NEMA KO DA JOJ KAŽE ANA OPAMETI SE": Tanja Savić javno ISKRITIKOVALA Nikolićevu, rekla ono što DRUGI NISU SMELI
Foto: TV Pink Printscreen

bila je iskrena

"NEMA KO DA JOJ KAŽE ANA OPAMETI SE": Tanja Savić javno ISKRITIKOVALA Nikolićevu, rekla ono što DRUGI NISU SMELI

Na pitanje da li bi Tanja otišla na Aninin koncert, ona je rekla da bi, te da joj je žao Nikolićeve i da bi njena rodbina trebalo da se pozabavi njom

Objavljeno:

Pevačica Tanja Savić pojavila se na snimanju jednog novogodišnjeg programa i tom prilikom se osvrnula na ponašanje svoje koleginice Ane Nikolić, koje se u poslednje vreme i te kako komentariše

Na pitanje da li bi Tanja otišla na Aninin koncert, ona je rekla da bi, te da joj je žao Nikolićeve i da bi njena rodbina trebalo da se pozabavi njom.

- Mogla bih da odem, zašto da ne, s tim što Ana mnogo lepo peva, ali mi je malo žao nje. Svi znate o čemu ja govorim i niko se ne usuđuje da priča o tome. Ana je na početku njene karijere bila devojka od milion dolara, žao mi je što nema nekoga da je povuče za rukav i da joj kaže "Ana, opameti se, radi ženo, pevaj... Trudi se malo oko svoje karijere". Ona se nekako povukla iz javnog života i nema je. Smatram da je ona preemotivna osoba. Znam da čitam između redova - rekla je Tanja i dodala:

1 / 5 Foto: © ATA Images

- Poredim Natašu Bekvalac i Anu Nikolić. Njih dve su krenule u isto vreme da grade karijeru i sad je Nataša Bekvalac Barbika iz Novog Sada i zasluženo je tu gde jeste. Anu poredim sa Natašom, jer je žena prošla sve i svašta i opet je tu. A sa Anom ne znam šta je problem, jer ona o tome ne priča, vidim da sve drži za sebe. Vidim da je komentari pogađaju i onda ona uzme kameru i snima se i mnogo mi je žao zbog toga. Ona je preemotivna, neko ko je njen blizak rođak treba da reaguje na to i da je usmeri - istakla je Savićeva.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.