BILA JE NAJBOGATIJA ŽENA U SRBIJI, NJENA PRIČA JE FILMSKA: Družila se sa mnogim estradnjacima, a jednog je i VOLELA
Božen Žumbor, Foto: Printscreen/Youtube/ trista300

sAZNAJEMO

BILA JE NAJBOGATIJA ŽENA U SRBIJI, NJENA PRIČA JE FILMSKA: Družila se sa mnogim estradnjacima, a jednog je i VOLELA

Božen Žumbor preminula je pre deset godina, početkom oktobra, posle duge i teške bolesti.

Objavljeno:

Božen Žumbor je u martu mesecu te godine primljena je na VMA zbog visokog krvnog pritiska.

Oporavljala se na odeljenju toksikologije i potom je puštena na kućno lečenje. Probala je da se izleči i u Holandiji, ali ju je bolest nažalost savladala.

Božen
foto: Printscreen

Nešto kasnije pošto je izgubila ovu strašnu bitku javnost se, pak, pitala kome će pripasti njeno bogatstvo, koje se kako se navodi procenjuje desetinama miliona.

Kako nije poznato da li je bila udata, postavlja se pitanje ko će naslediti neno bogatstvo, pišu domaći mediji. Vlasnica poznate linije za kozmetičke proizvode živela je na relaciji Srbija - Holandija, pa se u javnosti spekuliše da je pored velelepnih vila na Dedinju i pod Avalom, posedovala i nekretnine u Holandiji. Božen je važila za jednu od bogatijih žena u Srbiji, a kako nije imala dece, a i sama je bila jedinica, još nije poznato kome je ostavila imperiju građenu decenijama.

Osim što je bila uspešna poslovna žena, Božen Žumbor se ceo život bavila humanitarnim radom. Godinama je pomagala deci bez roditelja, staračkim domovima, kao i bolnicama.

1 / 3 Foto: Printscreen

Za Božen se čulo kada je 1982. godine došla u Srbiju i donela pomoć za lečenje sestara Đukić.

Bila je bliska s mnogim estradnim zvezdama, ali kad je umrla 2012. godine na VMA niko od njih se nije pojavio na sahrani, ni sveću da joj upali. Došla je samo, kako se tada govorilo, Neda Ukraden.

Marinko Rokvić je, kako je Kurir pisao 2017. godine, pre braka sa Slavicom, dugo bio u vezi sa Božen Žumbor, vlasnicom „Božen kozmetike“, koju je posle dve godine zabavljanja ostavio bez reči! Srpska estrada zna za ovaj „detalj“ iz Marinkove prošlosti, ali niko nije želeo imenom i prezimenom da stane iza svojih reči da se, kako su ekli, ne bi zamerali kolegi.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.