NEPOZNATA žena me je prijavila za JA IMAM TALENAT... Mali Adrian je izašao na binu, a onda su svi zanemeli! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Ja Imam Talenat

sedmogodišnji maestro RASPAMETIO REGION

NEPOZNATA žena me je prijavila za JA IMAM TALENAT... Mali Adrian je izašao na binu, a onda su svi zanemeli! (VIDEO)

Maestralni dečak iz Beča ispričao je neobičnu priču o tome kako je dobio priliku da se pojavi u najgledanijem šou programu za talente
Objavljeno:

Pojavljivanjem u šou programu u regionu "Ja imam talenat", Adrian Mašić potpuno je očarao četvoročlani žiri, ali i milionski audotorijum.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sedmogodišnji genije iz Beča svojim umećem na violini ostavio je bez daha publiku, a sada je otkrio svoje prve utiske nakon prolaska u sledeći krug.

foto: Printscreen/Youtube/Ja Imam Talenat

- Bilo je super, mnogo mi se sviđa i jedva čekam drugi nastup. Žiri je isto super, nisam se nadao takvim komentarima. Hvala im - rekao je Adrian.

Najviše ga je iznenadio komentar Stefana Đurića Raste da bi mu, da su u kafani, dao pozamašan bakšiš.

- Nisam očekivao da voli ovu vrstu muzike, ali mi je mnogo drago. Svaki komentar žirija mi je drag - kazao je talentovani dečak.

foto: Prinstcreen/Youtube

S obzirom na to da živi u Beču, pitali smo ga kako je došao na ideju da se prijavi za ovo takmičenje, a on je ispričao neverovatnu priču.

- Pošto imam Fejsbuk, jedna dobra žena, teta Zorica, poslala mi je zahtev za prijateljstvo i ja sam je prihvatio. Ona je pogledala svaki moj video na kom sviram violinu i pitala me je da li želim da učestvujem u emisiji "Ja imam talenat". Ja sam bez razmišljanja pristao, a ona se potrudila da me prijavi. Ovim putem joj se zahvaljujem - objasnio je Adrian.

Da je zaista čudo od deteta pokazuje i činjenica da je za muziku počeo da se interesuje već sa dve godine.

- Od roditelja sam dobio svoj prvi instrument, trubu, i od tada sam počeo da se zanimam za muziku. Želeo sam da isprobam svaki intrument. Jednog dana sam tražio violinu i nju sam najviše zavoleo. Pitao sam tatu da li mogu da počnem da učim da sviram violinu, a on se potrudio da mi nađe učitelja - otkriva sedmogodišnji genije.

Adrian je rekao kako je, sa sedam godina, već dva puta svirao u diskoteci, a sada je ispričao svoje utiske sa tih nastupa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.