SVI SU BRUJALI KADA SU SE SANJA MARINKOVIĆ I VESNA DEDIĆ POSVAĐALE: Posle MEDIJSKE TIŠINE voditeljka PROGOVORILA
Vesna Dedić, Foto: Zorana Jevtić

iskreno

SVI SU BRUJALI KADA SU SE SANJA MARINKOVIĆ I VESNA DEDIĆ POSVAĐALE: Posle MEDIJSKE TIŠINE voditeljka PROGOVORILA

"Prosto, ja sam neko ko je napisao roman "Ne gledaj preko ramena", tako da mi je stvarno teško da pogledam preko ramena, čak i kad flertujem. I kad flertujem ja gledam pravo u oči", rekla je Vesna

Objavljeno:

Vesna Dedić iza sebe ima više nego uspešnu godinu. Izdala je knjigu "Nemoj nikad da se vratiš", koja je prošla odlično kod čitalaca, a kada je u pitanju i voditeljski posao, bilo je puno promena.

Voditeljka je novu sezonu svoje autorske emisije "Balkanskom ulicom" započela na novoj televiziji, a kako kaže, i na privatnom planu joj je bilo odlično.

- Najružniji događaj iz ove godine je rat Rusija-Ukrajina. To je ono što će obeležiti naše živote bar za jedan duži period. A najlepši događaji su svi oni iz privatnog života. Meni su moji privatni bili toliko jaki i toliko lepi, da im se još radujem - rekla je Vesna, pa otkrila da li poštuje Novogodišnju tradiciju.

Vesna Dedić
foto: KURIR TELEVIZIJA

- Volim da se ljubim u ponoć. Nekad imam s kim da se ljubim, a nekad nemam. Ali uvek mi je lepša godina kad se ljubim u ponoć.

Vesna je takođe otkrila kako podnosi krizu u svetu izazvanu ovim haosom.

- Katastrofalno. U ovoj zemlji taman budu neke okolnosti i čini ti se, aha ovo je sad moj život, baš sam se lepo organizovala, znam koliko su mi primanja i troškovi i možda ću čak malo da uštedim ili proputujem. I svaki put kad to pomislim, to traje godinu, dve dana i desi se neki rat, neke sankcije, nešto se desi što ne valja. Tako da, ja sam navikla, nisam iznenađena. Bilo bi mi neobično da neki lepi period traje duže od dve godine - rekla je Vesna.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Na pitanje da li postoji mogućnost da u narednom periodu oprosti nekim ljudima iz prošlosti, između ostalih i Sanji Marinković, Vesna je bila kategorična.

- Nikada. To se bar za mene zna i ko god je čitao moje romane, ko god me prati na Instagramu ili je pročitao moj intervju, ja se ne vraćam ni bivšim frajerima, ni bivšim prijateljima, ni bivšim ljubavnicima. Prosto, ja sam neko ko je napisao roman "Ne gledaj preko ramena", tako da mi je stvarno teško da pogledam preko ramena, čak i kad flertujem. I kad flertujem ja gledam pravo u oči - kaže Vesna.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.