FOTOGRAFIJA DUŠKA TOŠIĆA POSLE TOLIKO VREMENA OSVANULA NA PROFILU NJEGOVE ŽENE: Jelena Karleuša spustila gard?
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

saznajemo

FOTOGRAFIJA DUŠKA TOŠIĆA POSLE TOLIKO VREMENA OSVANULA NA PROFILU NJEGOVE ŽENE: Jelena Karleuša spustila gard?

Ovo se dugo čekalo

Objavljeno:

Odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića neko vreme je redovno punio novinske stupce, pa zato i ne čudi što je jedno od pitanja uvek bude vezano za njih.

Kako o njihovom odnosu, tako i odnosu, odnosno vaspitanju njihove dve ćerke Atine i Nike pop Diva je skoro rekla:

- Duško je kao i svaki tata, kasica prasica za devojčice. Ozbiljne razgovore vode sa mnom. Mada se i on maksimalno trudi priča sa njima. Moram da pohvalim Duška da se nikada nije usprotivio bilo kojoj mojoj vaspitnoj odluci prema deci - rekla je JK nedavno.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram/duskotosic

Kako kaže, Duško uvek zna da će Jelena uraditi sve što može da bi obezbedila da sve bude kako treba kad je odrastanje njihove dve devojčice u pitanju.

- Duško ima poverenja u mene i zna da ću ja učiniti sve najbolje za njih. Ali kada su bitne odluke poput njihovog odrastanja i školovanja... on kaže: "Aako je mama tako rekla, tako će i biti". Ne meša se i hvala mu na tome - iskreno je objasnila Jelena.

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića odavno inspiriše različite naslove u medijima i naslućuje se da je u najgoroj fazi od svog početka,

Par svakodnevno intrigira javnost.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Printscreen/ Instagram/ Duško Tošić

Iako i dalje žive pod istim krovom, poznato je da se supružnici ne prate na društvenim mrežama.

Međutim, Karleuša je u istaknutim objavama na Instagramu, ubacila i jednu fotografiju na kojoj se nalaze njena pokojna majka Divna i Duško:

Divna i Duško
foto: Instagram printscreen/karleusastar

A ako se vratimo samo tri godine unazad, kada je još Jelenina majka Divna Karleuša bila živa, ona je Dušku povodom njegovog 34. rođendana uputila emotivne reči i time stavila do znanja koliko ga voli i poštuje.

- Najdraži moji! Duško, srećan rođendan, zdravlja i sreće! Divan čovek, genijalan sportista, nežan otac i muž, sjajan zet. Srećno još 100 godina - napisala je ona tada.

Bonus video:

00:24

Jelena Karleuša grmi u Dubaiju

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.