EKSKLUZIVNO SA IVOM ŠTRLJIĆ: Sve o POVRATKU U "IGRU SUDBINE", kako je ušla u tuđi AUTO i koga ljubi u PONOĆ
Foto: Privatna arhiva, Profimedia

intervju

EKSKLUZIVNO SA IVOM ŠTRLJIĆ: Sve o POVRATKU U "IGRU SUDBINE", kako je ušla u tuđi AUTO i koga ljubi u PONOĆ

Specijalni praznični intervju sa Ivom Štrljić

Objavljeno: 10:17h

Praznična euforija je svuda oko nas, a već se svi raduju slavlju koje će tradicionalno trajati od 31.decembra pa sve do 15.januara.

Kao i svake godine ekipa showbiza Espreso portala pripremila je intervjue sa najzanimljivijim ljudima na našoj estradi.

Razgovarali smo sa Ivom Štrljić koja nam je iskreno i otvoreno pričala o svim temama, a tu je i jedna ekskluziva koja će vas sve obradovati.

- Šta je ono što te je najviše šokiralo u godini koja nam prolazi?

Moram da kažem da jako volim godinu koja odmiče i da me je radovala, brinula o meni i pokazala mi da trud i čestit odnos prema svemu u životu bivaju nagrađeni. Po toj podršci ću je i pamtiti. Mislim da je uvek najvažnije ono najlepše što nam je neki period pružio, a 2022. je meni donela dragocenu mudrost i putokaz kako dalje koračati kroz život.

Iva Štrljić
foto: Privatna arhiva / Espreso

- Koju anegdotu sa snimanja ćeš zauvek pamtiti?

Često nas glumce pitaju za anegdote kao da je to nešto što se svakodnevno dešava , a nije baš tako, gluma je ozbiljan posao. Ono što mi prvo pada na um jeste simpatičan događaj kada sam čekajuci ispred svoje zgrade prevoz za snimanje ušla u pogrešan auto. I tako vozi mene čovek, vozi, vidim začuđen što sam ušla, kaže nije mene očekivao, ja ne razumem šta priča gospodin pa koga je očekivao ako nije mene, kaže da mu niko nije rekao da treba po mene da dođe, ja još više začuđena! Da bi se negde usput ispostavilo da je tu sasvim slučajno bio vozač nekog filma sasvim druge produkcije koji je tu u mojoj ulici čekao nekog sasvim drugog, a kada sam ušla onako užurbano u kola i rekla "idemo na snimanje" pomislio da možda ja treba da idem na taj set, niko mu nije rekao, a ja mislila da je on vozač serije "Od jutra do sutra". Vratih se onako užurbana ispred svoje zgrade i vidim čeka me vozač naše serije. Kakva smešna zabuna!

- Koga ćeš poljubiti u ponoć 31.decembra?

Moj stav je da se o poljupcima uvek ćuti, tako i poljubac više vredi.

Iva Štrljić
foto: Privatna arhiva / Espreso

- Kog dana u 2022.godini si bila najviše srećna i zbog čega?

Posebno volim kraj leta i početak septembra. Pregršt razloga za sreću dala mi je ova godina. Dobila sam nagrade i za ulogu Lili u seriji "Od jutra do sutra", a evo pozvana sam i da se vratim u seriju "Igra sudbine" što me je učinilo posebno srećnom. I ono što je isto tako važno neki divni novi ljudi su 2022. ušli u moj život i ukrasili ga.

- Kada pogledaš ceo svoj život, šta je ono na šta si najviše ponosna, a šta bi odmah izbrisala gumicom?

Ništa ne treba brisati zato što svaki naš korak čini sadržaj naše duše, neku raskoš osećanja, a što ih je više to smo i mi neko ko više toga može da ponudi svetu. Ponosan treba biti na celokupan svoj put, njegovi ritmovi mogu da budu različiti ali i to je sasvim u redu. Važno je biti pošten i hrabar, to su dve osobine koje možda nije lako posedovati ali ih zato i imaju oni najveći.

Iva Štrljić
foto: Privatna arhiva / Espreso

- Šta obavezno mora da se nađe na prazničnoj trepezi?

Volim raznolike salate, one jače, kaloricije koje jedemo tokom praznika možda češće nego inače. Dopada mi se što pripremajući ih čovek može da se razmašta.

- Kako će se u vašem domu proslaviti Nova godina, a kako Božić?

Veliki sam zaljubljenik u prazničnu atmosferu, u šljokice, u zamišljenu želju u ponoć pa sam kao devojcica uzbuđena tokom 31.decambra, a Božić obeležavam sa mamom i bratom u porodičnoj atmosferi.

Iva Štrljić
foto: Privatna arhiva / Espreso

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.