TAŠKE SA 20kg MANJE: Ovo je muž Viki Miljković sa BIVŠOM ŽENOM dok je imao dugu kosu FOTO
Viki Miljković i Taške, Foto: Damir Dervišagić

promenio imidž

TAŠKE SA 20kg MANJE: Ovo je muž Viki Miljković sa BIVŠOM ŽENOM dok je imao dugu kosu FOTO

Ne biste poverovali!

Objavljeno:

Otkako je Viki Miljković dospela u stolicu žirija "Zvezda Granda" mnogo što šta, a tiče se njenog privatnog i poslovnog života, je izneto u javnost.

Početak veze sa harmonikašem Tašketom posebno je medijima bio zanimljiv iz razloga što je on tada već imao jedan brak iza sebe i ćerku.

1 / 8 Foto: ATA Images

Godinama se spekulisalo na temu odnosa harmonikaševe naslednice i Viki, dosta se navoda ponovilo i o njegovoj prvoj supruzi, a dokaz za sve što se pisalo i pričalo su stare fotografije koje su nekim čudom dospele na društvene mreže.

Jedna od njih posebno je nedavno privukla pažnju javnosti, a glavni krivac za to je Taške, zapravo tadašnji izgled Dragana Taškovića Tašketa.

Suprug Viki Miljković na pomenutoj slici ima kosu, ne mnogo gustu, crnu ali je ima i gotovo da ne liči na sebe. Dugi niz godina na TV ekranima publika ga gleda bez ijedne jedine dlake na glavi zbog čega je ovo njegovo izdanje iz mladosti sve šokiralo.

Dragan Tašković Taške
foto: Printscreen

"Neverovatno, da ga čovek ne prepozna", "Ma bolje mu je ovako", " Bio je baš privlačan", samo su neki od komentara koji su se mogli naći na "Instagramu" ispod objavljene fotografije, a malo ko nije primetio da je izgled Dragana Taškovića Tašketa na početku zabavljanja sa Viki krasilo i izvajano telo.

U tom periodu harmonikaš je imao čak 20 kilograma manje, a i pevačica je potpuno drugačije izgledala.

Bonus video:

06:43

Viki Miljković van sebe zbog pobede njenog kandidata

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.