OLJA KARLEUŠA U BOLOVIMA Progovorila o zdravstvenom problemu, NIJE JOJ LAKO
Olja Karleuša, Foto: Kurir televizija

hrabra

OLJA KARLEUŠA U BOLOVIMA Progovorila o zdravstvenom problemu, NIJE JOJ LAKO

Pevačica se trenutno nalazi na Kopaoniku

Objavljeno:

Pevačica Olja Karleuša (42) oglasila se sa Kopaonika, te otkrila šta ove godine neće praktikovati na planini, što, inače, uvek radi.

- Planinu niko ne voli da vidi u ovom izdanju jer je magla i kiša, ali navikla sam se već. Zbog zdravstvenog stanja, ove godine neću skijati, a to će mi teško pasti jer skijam od 5. godine, ali pešačenjem ću nadoknaditi sve - rekla je Olja Karleuša.

1 / 7 Foto: RTV Pink printscreen

- Jedini razlog zbog koga sam govorila o tome jeste da bi ljudi na vreme prepoznali na vreme simptome, a na kraju je to bila jedina tema. Sada sam super... Kada dođete u lošu situaciju, tek tada shvatite koliko je zdravlje zaista bitno. Radim na novim pesmama i nadam se da ću na proleće da obradujem svoju publiku - dodala je pevačica za "Premijeru, vikend specijal".

Olja Karleuša
foto: Story/Petar Đorđević

Olja je nedavno iznela još detalja borbe za zdravlje.

- Bez obzira na posao kojim se bavim, nikad nisam pila alkohol, gazirano. Ne pušim, ne pijem kafu, ležem rano, rano ustajem. Živim zdrav život i odjednom osetim da se nešto dešava. Prvo se javio taj bol u listu leve noge koji je podsećao na grč - pričala je Olja u emisiji "RTS Ordinacija".

Bonus video:

01:34

ŠIROKO! KAČI MIKROFON O KLIN I GRADI APARTMANE NA KOPU? Olja Karleuša započela čak DVA NOVA biznisa (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.