OVO JE ISTINA O POREKLU VESNE DEDIĆ: Voditeljka progovorila o svemu, pomenula i MUŠKARCE
Vesna Dedić, Foto: Printscreen

iskrena

OVO JE ISTINA O POREKLU VESNE DEDIĆ: Voditeljka progovorila o svemu, pomenula i MUŠKARCE

Reči Vesne Dedić slamaju srce, otvorila dušu i priznala šta joj je najvažnije.

Objavljeno:

Kao poznata Budvanka i žena koja bar nekoliko puta godišnje ne može bez Starog grada i drugih atrakcija ove crnogorske destinacije, voditeljka Vesna Dedić prirodno je bila gošća događaja koji je u Beogradu priredila Turistička organizacija opštine Budva kako bi najavila ono što u novogodišnjoj noći, ali i sutradan, čeka sve posetioce tog mesta.

Vesna Dedić je sumirala godinu koja je iza nje, ali isto tako je i otvoreno poručila da je u njoj imala svega osim partnerske ljubavi, pa se nada da će u narednoj upravo to moći da ispravi.

1 / 15 Foto: instagram/printscreen

- Divim se ženama koje su i na polju ljubavi preduzimljive, koje umeju da priđu muškarcima, ja nisam takva, ja sam ona koja čeka. Znatiželjna sam kakav će biti moj naredni partner, koliko će imati godina, da li će biti plav ili crn, da li će imati dovoljno široka ramena, da li će biti duhovit, da li će biti sa Balkana, a zapravo pored svega toga najvažnije je da se stvarno zaljubi u mene i da bude veoma šarmantan - rekla je Vesna.

Bonus video:

03:45

SANJI MARINKOVIĆ NE MOGU DA PREĐEM PREKO NEDOSTATKA ČASTI! Vesna Dedić za Kurir TV otkrila šta bivšoj prijateljici NE PRAŠTA

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.