POGLEDAJTE KAKO ZLOSTAVLJAJU DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Pokazao je NASILJE NA DELU, ovo nikako NE SME DA SE RADI
Foto: Printscreen

strašno

POGLEDAJTE KAKO ZLOSTAVLJAJU DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Pokazao je NASILJE NA DELU, ovo nikako NE SME DA SE RADI

David je "doveo u red" fizički ali i psihički svog brata Dejana Dragojevića nakon ljubavnog brodoloma i razvoda od Dalile Dragojević

Objavljeno:

David Dragojević, rođeni brat Dejana Dragojevića, uplovio je u rijaliti vode i pre njegovog brata kada se pojavio u "Parovima", a potom i u "Zadruzi".

Davida prate burne ljubavne veze prvo sa Aleksandrom Subotić, a onda i sa Anom Korać.

Međutim, David se povukao sa javne scene, te započeo privatni biznis sa personalnim treninzima, samim tim dobija veliku podršku a kako se čini ima pune ruke posla što svakodnevno objavljuje na svom Instagram profilu.

David je "doveo u red" fizički ali i psihički svog brata Dejana Dragojevića nakon ljubavnog brodoloma i razvoda od Dalile Dragojević, o čemu je Dejan govorio na Jutjubu.

Međutim, iako nije više u javnom svetu, David prima teške i jezive poruke od antifanova, koji su ga pratili u rijalitijima ali i njegovog brata sa kojim svakodnevno provodi vreme.

1 / 6 Foto: Printscreen

David je objavio jednu od takvih prepiski, gde ga prvo blate, nazivajući ga pogrdnim imenima, a onda mu traže usluge personalnog treninga i ishrane:

- Ovo je mozak svakog profila koji se bavi tuđim životima. Svaka takva osoba je bolesna - napisao je David objavivši prepisku gde ga nazivaju pogrdnim imenima i vređaju, a potom traže treninge kod njega.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.