JK, šta kažeš na ovo? Ovde je zapravo rođen i odrastao Duško Tošić! Život ga NIJE MAZIO! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Šok!

JK, šta kažeš na ovo? Ovde je zapravo rođen i odrastao Duško Tošić! Život ga NIJE MAZIO! (FOTO)

Svekrva i svekar Jelene Karleuše, žive u jednom malom mestu nadomak Zrenjanina
Objavljeno:

Pa iako se Diva neretko hvali luksuzom i životom na visokoj nozi,Duška Tošića međutim život nije uvek mazio. Šta više, njegovi roditelji i dan danas žive u selu Orlovat idalje vrlo skromno, a čini se da snajku to i ne potresa previše.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mala kuća u kojoj je rođen suprug pevačice i gde je proveo detinjstvo i dalje živi majka i otac, na čiju su nas porodičnu kuću tada uputile komšije. Ni uz sve njihove instrukcije, nije je bilo lako naći. Do Orlovata je put inače loše obeležen, pa tek posle nekoliko krivih tragova i jednočasovnog lutanja kroz Zrenjanin i okolinu, našli smo Tošićevo rodno mesto, a na kraju i roditelje

.

foto: Dragan Kadić

- Oni vam žive u ovu kuću do moje. Fini ljudi. Idite do njih, volu oni da pričaju - posavetovao nas je prvi komšija Tošićevih i odveo nas pred visoku staru kapiju, objasnivši nam da ga sačekamo tu, a da će on pozvati “stara majku”.

Kuća pored pruge

Mala trošna kuća smeštena je na samom kraju ulice nadomak pruge, a iza nje nalazi se ograđeni deo dvorišta koji je u stvari kokošinjac. Naše razgledanje prekinuo je ljubazni komšija kad je povikao:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.