ŠOKANTNE ISPOVESTI KOJE SU POTRESLE SRBIJU! Kada su ove zvezde progovorile, sav pakao se otvorio!
Foto: Printscreen

Istine

ŠOKANTNE ISPOVESTI KOJE SU POTRESLE SRBIJU! Kada su ove zvezde progovorile, sav pakao se otvorio!

Mnoge pevačice, glumice, i poznate ličnosti kriju velike tajne, ali kada sve to izađe na površinu...
Objavljeno:

Kada su hrabro izašle u javnost i priznale sve mračne stvari iz svog života, Srbija je u neverici ćutala. Niko nije mogao da veruje kroz kakve horore su neke naše zvezde prošle...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Dragana Udovičić

Pevačica Jadranka Barjaktarović otkrila je, da je 2008, na dočeku Srpske nove godine, pevala iako je znala da njena majka Milijana umire.

- Majka mi je preminula dok sam nastupala za Srpsku novu godinu u Novom Sadu. Ja sam pevala, a ona je umirala. Nisam mogla da otkažem taj nastup jer je bio unapred ugovoren. Mama je pet godina bolovaka od raka, i znali smo da je došao kraj te njene borbe - počela je Jadranka tužnu priču.

foto: Nebojša Mandić

Pevačica Vesna Rivas je priznala tajnu koju je godinama čuvala. Nakon što je dva puta pokušala da se ubije, otkrila je da ne može sebi da oprosti što je abortirala drugo dete.

- Ne mogu da prebolim što sam ubila živo dete u sebi. Često se pitam šta bi bilo da sam rodila tu bebu. Mislim da je bila devojčica. Stalno brojim koliko bi godina imala i pitam se šta bi radila. Sinu i bivšem suprugu nikada nisam priznala šta sam uradila - dodala je i rekla da je nakon toga počela da pije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.