EVO ZBOG ČEGA JE TEODORA DŽEHVEROVIĆ NAVUKLA GNEV ČITAVE NACIJE: Provalili je da LAŽE, a onda priznala sve
Foto: Damir Dervišagić

zanimljivo

EVO ZBOG ČEGA JE TEODORA DŽEHVEROVIĆ NAVUKLA GNEV ČITAVE NACIJE: Provalili je da LAŽE, a onda priznala sve

Teodora joj je bila mentorka, a nedavno se sa njom navodno posvađal

Objavljeno:

Pevačica Teodora Džehverović bila je članica žirija u jednom muzičkom takmičenju, a pored brojnih kandidata istakla se Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina.

Teodora joj je bila mentorka, a nedavno se sa njom navodno posvađala. Teodora i Mahrina objavile su duetsku pesmu samo nekoliko nedelja nakon što su se javno "posvađale" na Instagramu. Cvetkovićeva je na ovoj društvenoj mreži objavila video u kojem je objasnila da ju je Teodora navodno odbila za saradnju, a potom čak objavila i njihovu prepisku.

Mahrina je sve javno podelila na Instagramu, što se Teodori navodno nimalo nije dopalo.

- Iskreno, malo mi je bezveze što si objavila moju glasovnu poruku javno. Ispada sada da dajem nekome lažnu nadu, a samo sam mislila da je Nova godina blizu, te da ćemo se uskoro čuti... Nisam ovo očekivala - poručila joj je Teodora, što je Cvetkovićeva takođe podelila sa fanovima na platformi Tiktok uz objašnjenje da je želela "samo duet sa mentorkom".

1 / 4 Foto: Printscreen
@mahrinaye

Izgleda da se malo naljutila

♬ original sound - mahrinaye

Sada je izašla njihova duetska pesma, a pevačice su, uprkos činjenici da jedna drugoj čestitaju na "dobro obavljenom poslu oko lažne svađe", naišle na veliki broj kritika fanova i pratilaca.

- Morate nam priznati da smo odradile dobar marketing. Još bolje je sve ono što vas čeka u pesmi. Ljube vas Džehvi i Mahri - napisala je Teodora na svom Instagramu uz reklamnu fotografiju sa snimanja spota, dok je Mahrina za razliku od nje uputila izvinjenje svojim fanovima.

- Izvinite. Nemojte da se ljutite na nas i uživajte u pesmi - napisala je Mahrina na mrežama.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.