ANA BEKUTA JE SAD PRVI PUT TO URADILA NAKON MRKONJIĆEVE SMRTI: Nije želela da krije, javno je
Ana Bekuta, Foto: Ana Paunković

brutalno iskrena

ANA BEKUTA JE SAD PRVI PUT TO URADILA NAKON MRKONJIĆEVE SMRTI: Nije želela da krije, javno je

Otkrila je i šta je poželela za Novu godinu

Objavljeno:

Pevačica Ana Bekuta progovorila je o svom životu godinu dana nakon smrti dugogodišnjeg emotivnog partnera, političara Milutina Mrkonjića, koji je preminuo u 79. godini života.

Čuvenu folkerku mediji su sreli na jednom beogradskom događaju gde je prvi put nakon Mrkonjićeve smrti otkrila da se fokusirala na posao, te da će i ovu Novu godinu provesti radno, na crnogorskom primorju.

- Novu godinu ću provesti radno, pevam u Petrovcu. Najlepša sećanja i iskustva me vežu za Crnu Goru - rekla je Ana i dodala:

- Meni polazi za rukom da napravim dobru atmosferu gde god da pevam.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ove praznike ću provesti sama. Slobodne momente u Crnoj Gori ću provesti u šetnji, to sigurno. Ići ću u restorane gde je dobra riba, pošto postim - rekla je pevačica.

Otkrila je i šta je poželela za Novu godinu.

- U ponoć za Novu ne znam šta ću tačno poželeti ljudima, to će biti stvar trenutka. Sem dobrog zdravlja i sreće, videću šta ću još - dodala je pevačica.

O Aninoj i Mrkinoj ljubavi naširoko se pričalo, a pevačica je prošle nedelje na svom Instagram profilu podelila video koji govori upravo o njihovom odnosu, te je je poslala jaku poruku svim ženama.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.