PITALI SMO VAS ko je NAJBOLJI VODITELJ u Srbiji, evo koga ste odabrali!
Foto: Printscreen

koga najviše volite da gledate?

PITALI SMO VAS ko je NAJBOLJI VODITELJ u Srbiji, evo koga ste odabrali!

Ivan Ivanović, Amidža, Žika Šarenica ili Marić - pitanje je sad!
Objavljeno: 19:05h

Ko su najharizmatičnije osobe koje redovno viđamo na televiziji, osobe koje svojim prisustvom daju poseban šarm, svojom profesionalnošću posebnu atmosferu u studiju, čije to emisije obožavamo ili smo ih nekada voleli, zapravo ko su kultni TV voditelji?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Odgovor je krajnje jednostavan jer će gotovo svakom ko prati tv program i medijska dešavanja, odmah pasti na pamet čuvena četvorica.

Kralj prozivki

Ivan Ivanović je karijeru započeo 2007. godine u emisiji Keš taksi, a nakon toga je vodio Survivor. Ipak, ogromnu popularnost stekao je u šou programu “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, koji se prikazuje petkom uveče, a Ivan je ugostio brojne domaće i strane zvezde poput Novaka Đokovića, Stinga, Brajana Ferija, itd.

Emisija je jako brzo postala popularna zbog voditeljevih šala i prozivki na račun političara i pevačice Jelene Karleuše, a Ivan se često šali i na svoj račun, naročito na visinu koja iznosi 175 cm.

foto: Filip Plavčić

Kralj zabave

Ognjen Amidžić je slavu stekao kada je osmislio zabavnu formu Jutarnjeg programa, gde su mu gosti dolazili u krevet, a on je emisiju vodio u pidžami.

Nakon toga započeo je tok-šou zabavnog karaktera, čiji je autor i voditelj, a u emisiji se pojavljuje i njegov alter ego Oskar Savić. Emisija je proglašena za najbolju emisiju 2009. godine, a Ognjenove forice u stanju su da dovedu publiku do suza.

foto: Damir Dervišagić

Kralj lapsusa

Čuveni voditelj Radio televizije Srbije, Živorad Žika Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, slobodno može da dobije nagradu za kralja lapsusa. Sigurno ste gledajući Žikinu Šarenicu nailazili na raznorazne lapsuse i to u udarnom terminu koji ova emisija ima, kada je Žika više puta pobrkao praznike i ispalio se najstrašnije.

Ipak, mnogi vole i godinama prate njegovu emisiju, pa je njegova popularnost neosporna.

foto: Printscreen

Kralj rijalitija

Milomir Marić glavni je i odgovorni urednik Hepi televizije, autor i voditelj emisije „Ćirilica“ i emisije „Goli život“ na ovoj televiziji. Još poznatiji je kao voditelj rijaliti šoa "Parovi" i "Maldivi", a trenutno vodi i jutarnji program na istoj televiziji.

Većina ga blati i kritikuje zbog njegovih kontoverznih rijalitija, ali isti ti čim dođu kući i upale Hepi, pa ne znamo onda šta da mislimo...

foto: Dragan Kadić

GLASAJTE:

18:05 - Ubedljivu pobedu odneo je Milomir Marić sa 602 glasa.

Za njim kaska Ognjen Amidžić sa 569 glasova. Treće mesto zauzeo je Ivan Ivanović sa 201 glasom, a najmanje simpatija publike prikupio je Žika Šarenica sa 61 glasom.

16:55 Milomir Marić izbija na prvo mesto!

16.00 - Ognjen i dalje vodi, ali ga Marić prati u stopu. Treće mesto i dalje drži Ivan Ivanović, a Žika i dalje veoma zaostaje...

15.00 - Za sada ubedljivo Amidža vodi, dok je na drugom mestu Marić. Treći je Ivan Ivanović, dok Žika Šerenica izgleda nije baš omiljen sudeći da ima tek četiri glasa.

Bonus video:

ESPRESO HELIJUM: Knez napunio pluća do kraja...Ma, kakav crtani film, ovo je HIT

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.