MILANU MILOŠEVIĆU JE OVA ŽENA SRCE UKRALA ZAUVEK! Otkriveni detalji njegove PROŠLOSTI, o ovome se TAJILO
Foto: Espreso

PONOS I DIKA

MILANU MILOŠEVIĆU JE OVA ŽENA SRCE UKRALA ZAUVEK! Otkriveni detalji njegove PROŠLOSTI, o ovome se TAJILO

Ona mu je najbitnija

Objavljeno:

Voditelj "Zadruge" se sinoć na svom Instagramu obavestivši pratioce o razlozima njegovog izostanka iz emisije.

Naime, Milan je otkrio da je imao težak dan i zdravstvene probleme, a zahvaljujući lekarima, sada je sve okej.

- Mnogo je težak dan iza mene, ali moram ovako da odgovorim na neverovatan broj poruka koje sam dobio od vas! Dobro sam, imao sam zdravstvenih problema, ali zahvaljujući najboljim lekarima sada je sve ok! Bože zdravlja, gledamo se u sredu! Hvala vam - napisao je voditelj.

Milan Milošević, Majka Milana Miloševića
foto: Printscreen Instagram

Milan Milošević nedavno je raznežio mnoge zajedničkom fotografijom sa majkom koju je objavio na društvenim mrežama.

- Kroz život sam naučio da najbolji prijatelj može biti gori od najgoreg neprijatelja. Da životinje vole više od čoveka. Da suza ne znači bol. Da protiv sudbine se ne ide. Da ne treba biti previše iskren. Da treba imati svoje JA. Da se pazi kome se šta oprašta. Da pas i dete znaju da prepoznaju zle osobe - počeo je izlaganje Milan na Instagramu uz ovu fotografiju.

- Da ništa ne traje zauvek. Da se sa nekim ljudima moraš oprostiti jer ti nanose bol. Da paziš kome nudiš svoju ruku i rame za plakanje. Da svaka podmetnuta noga je iskrenija nego lepa reč. Da se nikad ne kaješ za svoje postupke. Da reč "volim te" ne znači ljubav. Da svako zaslužuje drugu šansu ali ne i stotu.

1 / 6 Foto: Printscreen

- Da ljude, koji čine da malo vrediš, oteraš u pič... materinu. Da nije važno šta ti priča, već ko. I da đubre uvek ostaje đubre. HVALA TI MAJKO ZA SVE - zaključio je Milošević.

Podsetimo, voditelj je gostujući u "Šaranovoj radionici" prisetio se perioda kada je radio u Grčkoj i tom prilikom je otkrio kako je jedna od gošći koje je uslužio bila i Lejdi Gaga.

- Konobar sam bio od 1994. do 2011. godine. Nema gde nisam radio, u inostranstvu... Na Santoriniju sam živeo i uživao - rekao je on i dodao:

- Služio sam ceo svetski džet-set, Anđelinu Džoli, Bred Pita... Lejdi Gagu. Svi su mi davali ozbiljne pare. Ozbiljne pare sam zarađivao.

Milan Milošević
foto: Kristijana Ćaćić

- A ko ti je dao največi bakšiš - upitao ga je voditelj.

- Od njih niko, ne mogu da lažem, jer oni ništa nisu plaćali. Ali, menadžer od Lejdi Gage koji je rezervisao sto je dao 200 evra šankeru koji je primio rezervaciju u trenutku kada ja nisam bio tu - ispričao je Milan za Toxic Tv.

Podsetimo, Milošević je tokom boravka u Zadruzi 1 pričao o porodičnim problemima, kao i kroz šta su njegova majka, kao i on, prolazili zbog njegovog oca. On je tada rastužio region svojom potresnom pričom.

Milan Milošević
foto: Kristijana Ćaćić

- Mama je non-stop bila trudna. 20 abortusa. I kada je ostala trudna, otišla je kod komšinice da pozajmi pare za abortus i komšinica joj kaže: "Ajde rodi ovo, ovo će ti biti dar od Boga" i ona odluči da me rodi. Ona nije ništa imala da jede. Termin za moje rođenje je bio 15. jun. Krenu bolovi i ona mene rodi za svoj rođendan 1. aprila. I kada sam se ja rodio on se smirio godinu dana. Tako je nije - rekao je tada Milan.

- Njoj su s*se bile plave. Ja sam bio treći razred. Pitam ga kako ne možemo da imamo jelku za Novu godinu, tada sam prvi put dobio batine. Kakvi jelka da se kiti u kući! Posle nekoliko dana je zaključao kuću i zakovao vrata daskama. Sto je stavio na sredinu sobe, nas zaključao i zapalio. Vrištim ja, vrišti Zoran, vrišti mama. I on je bio tu. Hoće da izgori sa nama. Ona je njega tada prvi put udarila, u borbi za svoju decu. Ja sam od tada tražio momenat kako da se obračunam sa njim - ispričao je tada.

1 / 6 Foto: Printscreen

- Imao sam 11, 12 godina. Mama ga pita hoće li kafu, on je toliko pukne u facu, da je ona pala na pod. Ja se zaletim na njega, udarim štapom i kažem: "Nemoj da mi ubiješ mamu!", ja sam tada počeo svuda da pričam o tom problemu. Ja sam mamu nagovarao da odemo u socijalno, da se tome stane na kraj - rekao je tom prilikom Milošević.

- 95-e godine u februaru je otac dobio srčani napad. Ja sam počeo u martu da radim kao konobar. Tada sam video da postoji neki drugi život. Ta jelka, meni više nije bila bitna. Nama je Božić svaki preseo. Onda sam ja počeo da radim. Ja sam 95-e napunio 18 godina. On je u maju umro. Komšije javljaju da je umro, mama dolazi, ja se radujem, kažem mami da skuva kafu, da otvori vrata i navodno da počnemo da plačemo - rekao je tada Milan.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.