ŠTA KAZU ZVEZDE ZA NAJ PAROVE ESTRADE? Kakav su spoj i do kada će ostati zajedno? (FOTO)
Foto: damir dervisagic dragan kadic daktilo

venera u mesecu!

ŠTA KAZU ZVEZDE ZA NAJ PAROVE ESTRADE? Kakav su spoj i do kada će ostati zajedno? (FOTO)

Kako su zvezde naklonjenje našim najpoznatijim parovima na estradi, i da li im drevna veština prognozira srećan i uspešan život?
Objavljeno:

Neiscrpna tema koja se provlači po medijima jeste baš život i brak Jelene Karleuše i Duška Tošića.

A photo posted by Dusko Tosic (@duskotosic) on

Mala od skandala rođena je u znaku Lava sa podznakom Raka.

Vatreni znak Lava daje joj izrazitu samouverenost, dostojanstvo, čvrsto držanje i sve karakteristike jednog jakog lidera i vođe. Dok podznak pravi balans kad je emotivna strana u pitanju. Posredstvom raka, Jeleni je izrazito važna porodica, topla je i preosetljiva.

Najbolja strana njenog horoskopa jeste da će je sreća konstantno pratiti u životu kroz njen optimizimam i odvažnost da hrabro pokaže svoje atribute.

Njen suprug i životni partner, fudbaler, Duško Tošić rođen je u znaku Jarca. Generalno, Jarčevi su sigurni i strpljivi, vredni i uporni, ali i pomalo konzervativni i štedljivi.

Kako se onda "nose" Lav i Jarac?!

Ova kombinacija veoma je opasna, nosi sa sobom mač sa dve oštice.

Kod fudbalera i popularne pevačice sigurno se desila ona dobra strana medalje koja je donela snažnu ljubavnu privlačnost i prihvatanje.

U ovom odnosu svakako da je Jelena ta koja sa sobom nosi mnogo veću seksualnu energiju koju ispoljava na svakom koraku, dok je Duško nešto "tiši", pa čak i pomalo oskudan u ispoljavanju strasti i emocija.

Ono što je najvažnije jeste da ova dva znaka dele ista shvatanja i očekivanja kada je porodica i ljubav u pitanju, jer oboje žele što čvršću sigurnost unutar doma.

S toga, Jeca i Dule ne moraju da brinu o narednom periodu!!

A šta ćemo sa novopečim mladencima Severinom i Igorem Kojićem?!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.