MA DA LI JE MOGUĆE DA JE SLAVICA ĆUKTERAŠ OVO GODIŠTE?
Foto: printscreen

ISTINA

MA DA LI JE MOGUĆE DA JE SLAVICA ĆUKTERAŠ OVO GODIŠTE?

U srednjoj muzičkoj školi je pohađala teoriju, a šira javnost ju je upoznala 2004. godine kao jednu od učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“

Objavljeno:

Slavica Ćukteraš je srpska pop-folk pevačica koja je popularnost stekla polovinom dvehiljaditih učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Sa nekadašnjim fudbalskim golmanom Vladom Avramovim i ćerkom Viktorijom živi u Beogradu. Slavica je od detinjstva pokazivala sklonost ka muzici. Sa četiri godine je počela da svira violinu, a potom završila nižu muzičku školu, odsek klarinet.

U srednjoj muzičkoj školi je pohađala teoriju, a šira javnost ju je upoznala 2004. godine kao jednu od učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Osvojivši šesto mesto dobila je mogućnost da snimi pesmu. Singl „Život mi oduzmi“ koji je objavljen 2004. godine publika je vrlo dobro prihvatila. Nakon toga su usledili albumi „Nema pravila“, „Ćiribu ćiriba“, „Ekskluziva“ i „Nevreme“. Objavila je i nekoliko singlova, te duete sa Banetom Mojićevićem, Ognjenom Amidžićem i Dadom Polumentom.

1 / 7 Foto: © ATA Images

Nakon što je ostala u drugom stanju Slavica se povukla sa javne scene. Posle tri godine studijske pauze snimila je čak tri singla, od kojih je nauspešniji „Budi samo moj“ za koji je snimljen i video spot.

Sa numerom „Mrgude“ je 2006. godine nastupila na „Grand festivalu“, dok je na manifestaciji „Zlatiborska pesma“ sa kolegom Nemanjom Nikolićem otpevala duet „Sudbina“. Obe pesme su se našle na njenom drugom studijskom albumu koji je Produkcijska kuća „Grand“ objavila pod naslovom „Ćiribu, ćiriba“. Premda ni pesme „Hej“, „Računaj na mene“, „Adrenalin“, „Okreni njen broj“ i druge nisu loše prošle, publici se ipak najviše svidela numera „Mrgud“, koju su napisali, komponovali i aranžirali Marina Tucaković, Rade Pajić i Aleksandar Perišić Romario.

Slavica Ćukteraš je rođena 1985. godine u Šapcu.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.