JELENI ĐOKOVIĆ JE VIŠE PREKIPELO, SAOPŠTENJE POTRESLO JAVNOST: Indirektno PROZVALA NOLETA?
Jelena i Novak Đoković, Foto: Nenad Kostić

iskrena

JELENI ĐOKOVIĆ JE VIŠE PREKIPELO, SAOPŠTENJE POTRESLO JAVNOST: Indirektno PROZVALA NOLETA?

Saopštenje Jelene Đoković ženama podiglo svest

Objavljeno:

Jelena Đoković najveća je Noletova podrška a osim toga prezauzeta je i oko dece i svoje lične karijere.

Veoma je aktivna na društvenim mrežama gde neretko kači fotografije i citate koji se odnose na roditeljstvo i porodicu otkrivajući često kako se ona odnosi sa mnogim situacijama u okviru porodice i svakodnevnih obaveza.

Saopštenje Jelene Đoković u kom je objasnila da je na ženi mnogo obaveza tokom dana podelilo je mnogo žena putem Insatgrama u nadi da njihovi partner ipak donekle pruže razumevanje.

S druge strane, svi koji prate i obožavaju Jelenu, zapitali su se da li je žena najboljeg tenisera sveta preopterećena obavezama sada kada je Novak u Italiji na turniru.

1 / 10 Foto: ATA images

Ovako je glasio pomalo ozbiljan ali istovremeno i duhovit status:

– Dakle, ako sam dobro shvatila, od mene se očekuje da decu održim zdravom i brinem o njihovom obrazovanju, igram se sa njima svakoga dana, održavam kuću čistom, posvetim se braku, idem u nabavku, kuvam zdravu hranu i razvijam karijeru, redovno vežbam i čuvam prijateljstva jer ipak nije dobro biti samo mama. Kao dobra ćerka da brinem o roditeljima, ali i da napravim bar 10.000 koraka dnevno i odvojim malo vremena za sebe. I da, bar osam sati sna dnevno se podrazumeva. Čas ću ja to – podelila je objavu Jelena pa u opisu dodala „Samo toliko“.

Jelena Đoković
foto: Instagram printscreen

Jelena je zbog ove objave, dobila izuzetno mnogo podrše putem Instagrama ne osvrćući se trenutno na to što je Novak usred turnira u Italiji. Iako često odsutan, Nole je svestan kakvu žrtvu njegova supruga podnosi da bi njihova deca izrasla u časne i poštene ljude a zbog toga će joj Stefan i Tara jednog dana biti neizmerno zahvalni…

Bonus video:

04:57

Novak i Jelena Đoković: Mi smo ovde da pomognemo znanjem i ekspertizom da sva deca imaju podjednake šanse za obrazovanje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.