REKORDER! ERA OJDANIĆ SMUVAO 40 GODINA MLAĐU DEVOJKU: Ono što je ona OTKRILA o njemu će vas PATOSIRATI
Foto: Damir Dervišagić

au, čoveče!

REKORDER! ERA OJDANIĆ SMUVAO 40 GODINA MLAĐU DEVOJKU: Ono što je ona OTKRILA o njemu će vas PATOSIRATI

Pevač je ranije više puta u svojim izjava isticao i da je bio u vezama i sa 50 godina mlađim ženama.

Objavljeno: 13:18h

Era Ojdanić (75) bio je nekoliko meseci u vezi sa 40 godina mlađom devojkom iz Ripnja. Njih dvoje su se upoznali u Erinom motelu, a ljubav između njih je planula na prvi pogled, te su se odmah nakon upoznavanja započeli vezu.

- Ova devojka se oduvek ložila na starije muškarce, a Era je bio totalno njen tip. Skapirli su se na prvu i odmah započeli romansu. Između njih je sve pucalo od strasti, a iako je pevač od nje stariji čak četiri decenije, to ga nije sprečilo da je u svemu prati. Drugaricama se hvalila da je Era "ekstra" u krevetu i da je bez obzira na godine odličan ljubavnik. Više puta nam je pričala da je u seksu brz kao zeka. To je trajalo nekoliko meseci, ali su koliko znam, ostali u dobrim odnosima i nakon raskida - završava izvor koji je blizak ovoj devojci za Kurir.

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

Podsetimo, pevač je ranije više puta u svojim izjava isticao i da je bio u vezama i sa 50 godina mlađim ženama.

- Najmlađe žene s kojima sam bio su one koje imaju više od 18 godina. Dosad nisam imao problem s potencijom, bukvalno prebijam u krevetu. Nikad nisam koristio "vijagre" i pomagala... Nema bolje "vijagre" od valjevske i užičke rakije šljivovice. Potpisujem da sam potentniji od upola mlađih muškaraca i to mogu da vam potvrde sve žene koje su me probale u krevetu, a ogroman ih je broj - rekao je svojevremeno Era.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.