ZVEZDA GRANDA SE OGLASILA NAKON STRAVIČNOG DOGAĐAJA: Videla je DECU u JEZIVOM STANJU, nije prijatno za SLUŠANJE
Foto: Printscreen/jutjub/zvezdegranda

potresno

ZVEZDA GRANDA SE OGLASILA NAKON STRAVIČNOG DOGAĐAJA: Videla je DECU u JEZIVOM STANJU, nije prijatno za SLUŠANJE

Dodaje da vlada veliki strah i panika od novog terorističkog napada

Objavljeno:

Stravičan teroristički napad dogodio se juče u Istanbulu, kada je ubijeno najmanje šest, a poznato je da nekadašnja "Zvezda Granda", pevačica Elma Hrustić, godinama živi i radi u Istanbulu.

Naime, ona se našla u blizini nemilog događaja budući da, kako ističe, blizu i živi, njena porodica i ona su dobro, ali dodaje da vlada veliki strah i panika od novog terorističkog napada i da su mnoge manifestacije zabranjene kao što su koncerti, utakmice i drugi javni skupovi.

- Ja živim u blizini Taksima, mogu reći da ono čemu smo svi juče svedočili je strašno. Prizori koji ljudi sa lica mesta plasiraju u medijima lede krv u žilama. Teško ranjeni i povređeni ljudi, dvoje dece bez ruku, bez glave. Zaista, strahota - rekla je pevačica za medije.

elma hrustić
foto: Promo

Podsetimo, osoba koja je ostavila bombu na šetalištu u Istanbulu je uhapšena, rekao je ministar unutrašnjih poslova Turske Sulejman Šojlu, prenosi Anadolija. Najmanje šest osoba je poginulo u eksploziji, a 81 je povređena. Među povređenima i državljanka Srbije koji su pogodili geleri.

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je da bombaški napad u centru grada "miriše" na terorizam. Naveo je i da je eksplozija "izdajnički napad" i da će počinioci biti kažnjeni.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.