Posle Cecinog spota SVI PRIČAJU O OVOM MOMKU: Maneken otkrio kako ga je najveća folk zvezda kao anonimnog pozvala na saradnju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/Aleksandar Petrović

najpopularniji nišlija

Posle Cecinog spota SVI PRIČAJU O OVOM MOMKU: Maneken otkrio kako ga je najveća folk zvezda kao anonimnog pozvala na saradnju! (FOTO) (VIDEO)

Zgodni Nišlija Aleksandar Petrović proslavio se zahvaljujući visokobudžetnom spotu za pesmu "Nevinost" najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, koja je neafirmisanom momku pružila priliku da zasija
Objavljeno:

Trenutno najpopularniji maneken u Srbiji otkrio je svoje impresije o najvećoj balkanskoj zvezdi, ali i njenoj naslednici koja mu se veoma dopada.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zgodni Nišlija Aleksandar Petrović proslavio se zahvaljujući visokobudžetnom spotu za pesmu "Nevinost" najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, koja je neafirmisanom momku pružila priliku da zasija.

foto: Printscreen/Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic

On je zbog novog poslovnog uspeha prezadovoljan, a u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrio je kako je uspeo da se nađe u Cecinom spotu.

- Cecini saradnici su videli moju fotku na Instagramu, pregledali su moje slike, tražili su plavog, visokog, koji nije poznat javnosti, i tako su me angažovali - otkrio je Aleksandar i dodao da nije očekivao ovakve reakcije ljudi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.