OGLASIO SE SVEŠTENIK NAKON SKANDALA SA VENDI: Za sve je kriva njena PROŠLOST
Foto: Dragan Kadić

au, čoveče!

OGLASIO SE SVEŠTENIK NAKON SKANDALA SA VENDI: Za sve je kriva njena PROŠLOST

Objavljeno:

Vest da je Vesna Vukelić Vendi trebalo da održi promociju svoje knjige "Misterija crne žene" u parohijskom domu u Hramu Svetog Arhangela Gavrila u Beogradu, koja je na kraju i otkazana iz misterioznih razloga, odjkenula je u domaćim medijima.

Naime, sada se oglasio i sveštenik pomenutog Hrama u Beogradu koji je do detalja objasnio o čemu se tu zapravo radi i kako je došlo do njihove saradnje.

- Vesna posećuje našu parohiju dugi niz godina i nedavno mi je došla sa predlogom da se promocija njene knjige održi baš na ovoj lokaciji i da joj je to velika želja. Veliki broj vernika je poznaje budući da Vesna dolazi kod nas svake nedelje i isprva su ovu vest primili sa oduševljenjem, tako da smo istu i zakazali u našem parohijskom domu. Međutim, kada smo i zvanično objavili da će do promocije doći, dosta vernika se pobunilo istakavši da nije prikladno da Vesna zbog svoje turbulentne i burne prošlosti održi promociju na ovom svetom mestu - započinje sveštenik priču za Telegraf i dodaje:

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

- Ja lično smatram da prošlost treba ostaviti u prošlosti i baš iz tih razloga smo joj i izašli u susret, budući da je Vesna vernica koja je u našoj parohiji godinama, ali mnogi se nisu složili sa mojom odlukom. Do Vesne je došla informacija da se narod buni zbog promocije u parohijskom domu i ona je istakla da istu neće biti u prilici da održi jer je trenutno na putu i sprečena je, zato je i otkazana - dodaje sveštenik.

- Vesna je bila iznenađenja reakcijom naroda budući da su u prvi mah svi bili oduševljeni, ali šta je, tu je, na kraju je sve otišlo u pogrešnom smeru - završava sagovornik.

Podsetimo, promocija knjige Vesne Vukelić Vendi bila je zakazana 17. novembra u 18 sati.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.