RODILA GA JE SA 18 i lep je na majku! Ovo je sin žene direktora Granda koga Saša voli kao svoje dete! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

iz prvog braka

RODILA GA JE SA 18 i lep je na majku! Ovo je sin žene direktora Granda koga Saša voli kao svoje dete! (FOTO)

Žena direktora "Granda" iz prvog braka ima sina Danijela, dok iz drugog sa Sašom Popovićem ima ćerku Aleksandru
Objavljeno:

Suzana Jovanović punih devetnaest godina je u braku sa direktorom "Grand produkcije" Sašom Popovićem, sa kojim ima ćerku Aleksandru. No, pre braka sa Popovićem pevačica je imala još jedan brak.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sa samo 18 godina ostala je u drugom stanju, venčala se za tadašnjeg dečka i rodila sina kojem je dala ime Danijel. Međutim, posle godinu dana zajedničkog života sa prvim suprugom Suzana se razvela i postala samohrana majka, a Danijel je tada imao samo sedam meseci.

foto: Damir Dervišagić

Iako nikada nije htela da govori o svom prvom suprugu, Jovanovićeva je u jednom intervjuu ispričala kako se Danijelov otac setio da pita za zdravlje sina tek kada je dečak krenuo u osnovnu školu.

- Kada smo se njegov otac i ja razveli, imao je sedam meseci tako da on nije ni znao šta se dešava. Nikada mu nisam govorila ništa protiv oca, smatram da će Bog svima nama da sudi jednog dana i da će svako dobiti ono što je zaslužio u životu. Imali smo tu sreću, ili nesreću, da Danijelov otac uopšte nije pitao za njega. Tek kada je Danijel krenuo u osnovnu školu, njegov otac se setio da nazove i pita za zdravlje sina. Sa druge strane, ni Danijel nije pitao za oca, jednostavno nije osetio potrebu. Moj sin i ja smo prijatelji, on zna da može uvek da računa na mene i Saleta - rekla je Suzana jednom prilikom za "Stil magazin".

Danijel i Saša odlično se slažu, a evo kako mladić danas izgleda:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.