PRAVI PRIMER KAKO ZARAĐUJU NARODNJACI: Dari u u DEKOLTE strpali 4.000 еvrа! Brena stidljivo uzela 1.000
Foto: Printscreen

Široko!

PRAVI PRIMER KAKO ZARAĐUJU NARODNJACI: Dari u u DEKOLTE strpali 4.000 еvrа! Brena stidljivo uzela 1.000

Na jednom venčanju Bubamara se najviše ovajdila od bakšiša, gosti su joj na čelo zalepili i zlatni dukat, dok je gazdarica „Granda“ dobila četiri puta manje
Objavljeno:

Dara Bubamara voli sve što vole mladi, ali ona to ipak bolje radi! Folkerki su na jednoj svadbi u dekolte strpali bakšiš od 4.000 evra, dok je njena koleginica, i daleko veća zvezda Lepa Brena, stidljivo uzela tek 1.000.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen

U prilog tome govore fotografije sa svadbe, koja je prošle godine bila upriličena u hotelu na Novom Beogradu, a na kojima se vidi kako gosti pevačice kite novčanicama od po 50, 100, 200 i 500 evra! I to ne bilo gde.

foto: Printscreen

Pun džep za sat vremena

Bubamari su gosti novac stavljali u bujne grudi, dok je Brena šuške stidljivo uzimala od gostiju i stavljala ih na mikrofon. Što je sigurno - sigurno je. Zato je Dara za manje od sat vremena dobila čak 4.000 evra. I to nije sve! Bubamara je dobila i dukat na čelo, plus honorar od 15.000 evra! Malo li je na ovu oskudaciju?! Za razliku od nje, Brena se više ovajdila od honorara, koji je za tu priliku bio čak 20.000 evra za sat vremena, dok je od bakšiša zaradila svega 1.000 evrića.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.