PO PRVI PUT VIDIMO ŽENU SRĐANA PREDOJEVIĆA: Gotovo niko nije znao KAKO IZGLEDA, a već 8 godina je sa njim! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

prelepa žena

PO PRVI PUT VIDIMO ŽENU SRĐANA PREDOJEVIĆA: Gotovo niko nije znao KAKO IZGLEDA, a već 8 godina je sa njim! (FOTO)

Mirjana se vrlo retko pojavljuje u javnosti, a par je u skladnom braku već osam godina.

Objavljeno: 08:38h

Srđan Predojević pojavio se na jednom prestoničkom događaju sa svojom suprugom Mirjanom.

Nakon što je pevačica Dragica Radosavljević Cakana prošetala crvenim tepihom na jednom događaju i reagovala zbog komentara koje je njen suprug Nebojša ostavljao Kiji Kockar na golišavim fotkama, na istom prestoničkom događaju pojavio se i voditelj Srđan Predojević.

Srđan Predojević
foto: Zorana Jevtić

On je u hotel u kojem su se okupile brojne poznate ličnosti, stigao u pratnji svoje supruge Mirjane. Srđan se odlučio za crnu odevnu kombinaciju - crne farmerke, sako, košulja, dok je njegova supruga zablistala u crnoj košulji i pantalonama. Osmeh sa lica nisu skidali, a mnogi su čak i prvi put videli kako izgleda njegova izabranica.

Mirjana se vrlo retko pojavljuje u javnosti, a par je u skladnom braku već osam godina.

Inače, voditelj Srđan Predojević izgovorio je sudbonosno "da" kad je imao 43 godine, a jednom prilikom je u šali rekao da je sačekao da porodica prestane da brine hoće li on ikada stati na ludi kamen. Voditelj je te 2014. godine započeo brak s pravnicom Mirjanom Lazarević, s kojom je godinama bio u vezi. Par je rešio da najvažnije "da" u životu izgovori u Parizu, gradu ljubavi i romantike, i to u Ambasadi Srbije, a potom i u Hramu Svetog Save.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

- Ceremonija je bila prelepa, ali smo supruga i ja sve vreme obraćali pažnju na decu, koja su bila malo nemirna. Palili su sveće, stavljali krune na glavu, non-stop su se vrzmali oko sveštenika. Na sreću, sve je prošlo kako treba - istakao je Srđan za Hello po povratku iz Pariza.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.