BIO JE U ŠOKU! Voditelj RTS-a otkrio za Espreso: U životu nije mislio da će OVO DRŽATI u RUKAMA i to na SVADBI
Foto: RTS Privatna arhiva

HIT

BIO JE U ŠOKU! Voditelj RTS-a otkrio za Espreso: U životu nije mislio da će OVO DRŽATI u RUKAMA i to na SVADBI

Popović nam je otkrio i anegdotu sa jednog snimanja emisije u okolini Kragujevca.

Objavljeno:

Voditelj Stefan Popović sa emisijom "Svadba iz mog kraja" obilazi sve krajeve naše zemlje i pored svega se upoznaje i sa običajima ljudi koji u tim krajevima žive.

Pošto je ovaj voditelj RTS-a nekada živeo u Australiji, njemu je posebno interesantno kada se sretne sa nekim običajima koji mu dotad nisu bili poznati.

– Meni je iskreno bilo vrlo lepo u Novom Pazaru. Ja imam prijatelje koji su u Australiji i koji su muslimani, ali kada sam bio u Australiji nisu njihovi običaju na svadbama kao što su u Novom Pazaru. U Australiji su svadbe muslimana nekako više australijske. I na mene je to ostavilo snažan utisak kada sam otišao da radim svadbu u Novom Pazaru, naučio sam dosta i stvarno sam imao osećaj kao da sam najveći stranac. Nisam nešto tako doživeo i bilo mi je jako lepo. Sećam se da sam više naučio tokom tog snimanja nego na bilo kojoj drugoj svadbi o to mi je bilo jako lepo. Bilo mi je interesantno videti kako je to kada izlaziš iz džamije, da pričam sa hodžom, da mi on objasni malo više ne samo o veri, već i o tom venčanju - otkrio nam je Stefan.

1 / 2 Foto: RTS Privatna arhiva

Popović nam je otkrio i anegdotu sa jednog snimanja emisije u okolini Kragujevca.

– Kada smo imali venčanje u okolini Krajegujevca morao sam da držim... Neko je došao i rekao mi je: "Drži petla!" I on mi daje petla, petlu vezane noge. Ja držim petla u ruci, snimaju me, ovi me gledaju, svi iz ekipe me slikaju. Tek sam posle saznao kakav je običaj. Ja u životu nisam mislio da ću držati petla ovako na svadbi i da to bude neki običaj, ali to mi je bilo vrlo interesantno - ispričao nam je voditelj javnog servisa.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.