OD MENSURA SE RAZVELA PRE 10 GODINA, OVO JE BIO RAZLOG: Bolje mi je da samujem nego da me voli ko to ne ume
Srna Lango, Foto: Dragana Udovičić

istina

OD MENSURA SE RAZVELA PRE 10 GODINA, OVO JE BIO RAZLOG: Bolje mi je da samujem nego da me voli ko to ne ume

Emotivni život Srne Lango nije transparentan i to je nešto po čemu se glumica izdvaja

Objavljeno:

Pošto je okončala brak sa kolegom Irfanom Mensurom, sa kojim tvrdi da je danas u dobrim odnosima, Srna Lango se nije više upuštala u ozbiljne ljubavne veze, ili bar javnost i mediji nisu bili u to upućeni.

Odlučila je glumica da da taj deo svoje intime skrije, stoga i ne čudi što je emotivni život Srne Lango poslednjih meseci protkan spekulacijama i intrigama.

Srna Lango
foto: Printscreen

Da li se pomirila sa bivšim suprugom, ko je novi dasa koji stoji pored nje na objavljenoj fotografiji, šta znače njeni komentari na društvenim mrežama vešto sročeni i kome su posvećeni..samo su neka od pitanja koja mesecima unazad portali postavljaju, dok se Srna na njih nimalo ne osvrće.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Dotakla se glumica i sinova, najpre talentovanog Pavla Mensura, o čijoj glumi se ovih dana naširoko govori, pa zatim priznala šta i ko joj ovih dana najbrže izmami osmeh na lice i istovremeno podelila sa nama tajnu nege i lepote.

Bonus video:

00:53

SPREMA SE LUDA ŽURKA U EMISIJI PUSTI BRIGU! U nedelju od 13h ekipa prepuna pozitivne energije će vam ulepšati dan NE PROPUSTITE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.